Kauno senturgyje apsilankė ir legendinis A. Sabonis | Kas vyksta Kaune

Kauno senturgyje apsilankė ir legendinis A. Sabonis

promoservice.lt nuotr.

Visą savaitgalį Kaune vykęs didžiausias Baltijos šalyse senturgis „Laiko ratu“ sulaukė ne tik rekordinio prekiautojų skaičiaus ir didelio kauniečių bei miesto svečių susidomėjimo, bet ir paties Arvydo Sabonio apsilankymo.

Buvęs legendinis krepšininkas bei dabartinis Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas A. Sabonis penktadienį neskubėdamas apžiūrinėjo prekiautojų siūlomus sendaikčius, šnekučiavosi su prekiautojais.

Netikėtai atsiradusia galimybe pabendrauti su išskirtiniu renginio svečiu ypač džiaugėsi sendaiktininkai iš Latvijos ir Estijos.

„Šis senturgis išties buvo išskirtinis. Atvyko beveik 350 prekiautojų iš Lietuvos ir kaimyninių šalių, nepaisant vėsoko oro sulaukėme ir labai daug lankytojų, o tarp jų – ir štai tokių išskirtinių asmenybių“, – sako Jonas Plenta, vienas iš senturgio „Laiko ratu“ organizatorių.

Prekybos miestelyje „Urmas“ vykusiame sendaikčių turguje lankytojus labiausiai domino su tarpukario Lietuva susiję ir tarybinės epochos daiktai. Jie taip pat galėjo pasigrožėti senovine restauruota XIX a. pabaigos – XX a. vidurio technika.

Senturgis „Laiko ratu“ vyksta tris kartus per metus. Artimiausias renginys vyks gegužės mėnesį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA