Naujuoju Verslo tarybos pirmininku išrinktas Jonas Guzavičius | Kas vyksta Kaune

Naujuoju Verslo tarybos pirmininku išrinktas Jonas Guzavičius

kaunas.lt nuotr.

Kovo 12 d. Kauno verslo tarybos naujuoju pirmininku išrinktas Jonas Guzavičius, Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas, AB „Kauno liftai” generalinis direktorius. Pernai Verslo tarybai vadovavo Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Benjaminas Žemaitis, praneša Kauno miesto savivaldybė.

Verslo taryba yra patariamoji institucija prie Kauno miesto savivaldybės, kurioje svarstomi su verslo aplinka, miesto ekonomine pažanga, strateginiu planavimu, verslo skatinimu, įvaizdžio kūrimu susiję sprendimai.

Tai pirmoji Lietuvoje tokia verslo ir piliečių savivaldos bendradarbiavimo forma, kuri sudaro sąlygas atviram ir konstruktyviam dialogui, tarpusavio konsultacijoms ir suteikia nuoseklumo ir sisteminio pobūdžio valdžios ir verslo kontaktams.

Verslo tarybą sudaro po penkis deleguotus atstovus iš jos steigėjų – Kauno miesto savivaldybės tarybos, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų ir Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos. Verslo taryba įsteigta 2012 m. kovo 26 dieną. Svarstyti miestui, verslininkams, pramonininkams svarbių klausimų taryba renkasi kartą per mėnesį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA