Kovo 8-ąją policijos pareigūnai moterims vairuotojoms dovanojo tulpes (foto, video) | Kas vyksta Kaune

Kovo 8-ąją policijos pareigūnai moterims vairuotojoms dovanojo tulpes (foto, video)

Policijos nuotr.

Ankstyvą kovo 8-osios rytą Kauno apskrityje policijos pareigūnai su glėbiais įvairiaspalvių tulpių išimtinai stabdė tik transporto priemones vairuojančias moteris. Taip, jau tradiciškai, pareigūnai vairuotojas sveikino Tarptautinės moterų solidarumo dienos proga, joms dovanojo gėles, gerą nuotaiką bei linkėjo supratingumo tarp eismo dalyvių ir pareigūnų, solidarumo tarp vairuotojų bei linksmo ir saugaus šventinio savaitgalio. Lengvuosius automobilius, mikroautobusus, troleibusus vairuojančios dailiosios lyties atstovės džiaugėsi policijos pareigūnų parodytu dėmesiu ir dėkojo už gėles.

Iš pradžių sustabdytos moterys atrodė susirūpinusios, tačiau vos pamačiusios gėles jos neslėpė nuostabos, o veidus papuošė šypsena.

Gerai nusiteikę ir besišypsantys policijos pareigūnai kartu su Mykolo Romerio universiteto studentais moteris sveikino skirtingose miesto vietose ir linkėjo joms gero ir saugaus kelio.

Prie šios akcijos prisijungė ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono bei Jonavos rajono policijos komisariatų pareigūnai.

Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su UAB „Žiežmarių gėlės“ sveikino visas eismo dalyves moteris, tiek vairavusias transporto priemones, tiek keleives ir pėsčiąsias. O viena iš eismo dalyvių, gyvenanti užsienyje, sakė, kad užsienyje ji nė karto nėra mačiusi, kad pareigūnai kelyje sveikintų moteris tokios dienos proga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA