Kauniečiai sarkastiškai juokauja dėl netvarkomų gatvių, valdininkai siūlo kreiptis į dievulį (foto) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai sarkastiškai juokauja dėl netvarkomų gatvių, valdininkai siūlo kreiptis į dievulį (foto)

Ketvirtadienį į posėdį susirinkusi savivaldybės Eismo saugumo komisija Kelių policijos valdybos viršininko susirūpinimą dėl duobėtų miesto gatvių pavertė tragikomišku šou.

Nuotraukas talpinkite puslapyje, kurį rasite čia – Paskelbti nuotrauką (as)

Komisijos pirmininkas pareiškė, jog duobės Kaune tvarkomos nebus, vairuotojai turi važiuoti kaip išmano bei pasiūlė kreiptis į Aukščiausiąjį, kad apšviestų protą pinigų gatvių remontui neskyrusiems Kauno politikams.

Eismo saugumo komisijos posėdis virto humoro šou. Kauniečiams aktualius eismo klausimus spręsti turinti komisija net nesivargino tinkamai įvertinti Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos viršininko išsakytų nuogąstavimų apie duobių keliamą pavojų eismo saugumui.

Tuo tarpu kauniečiai sarkastišku humoru bando atkreipti jei ne Kauno, tai visos Lietuvos politikų dėmesį dėl apgailėtinos Kauno gatvių situacijos ir socialiniuose tinkluose vieni su kitais dalinasi tiek realiais, tiek šiek tiek pagrąžintais vaizdais iš Kauno gatvių. Kviečiame peržiūrėti nuotraukų galeriją ir pamatyti, kaip kauniečiai žymi pavojingas duobes, taip pat kokias iliustracijas siunčia į „kas vyksta Kaune” redakciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA