Duobėse pradėjo žydėti tulpės, nukentėjusiems vairuotojams gali padėti tik „kasko” draudimas (foto) | Kas vyksta Kaune

Duobėse pradėjo žydėti tulpės, nukentėjusiems vairuotojams gali padėti tik „kasko” draudimas (foto)

Kas vyksta Kaune skaitytojo Jono Bliudžiaus nuotr.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai informuoja, kad Kaune įvažiavus į duobę ir išsikvietus policiją, gresia tūkstančio litų bauda ir teisių atėmimas. Taip buvo pasiūlyta vienai kaunietei, praėjusio penktadienio vakarą Kovo 11-osios gatvėje po priverstinio susidūrimo su viena iš Kauno duobių.

Pareigūnai skaitytojai Simonai draugiškai patarė, kad dėl įvykio pildyti deklaracijos nereikėtų, nes vairuotoja turės susimokėti baudą, nes savivaldybė Kaune taip yra „patvarkiusi“, kad duobės traktuojamos kaip kliūtys kelyje, už kurių pastebėjimą vairuotojas pats atsakingas ir nesvarbu, kad kelias jomis gali būti išvagotas visas ar neapšviestas. Vairuotojas, pastebėjęs kliūtį, turi nedelsiant ją pažymėti.

Pareigūnai vairuotojai taip pat paminėjo, kad jei patiems nutinka panašus atvejis, iš karto važiuoja į draudimą, kuris pagal „kasko“ sutartį atlygina nuostolius.

Vairuotojams belieka taupyti pinigus draugiškesniam Kauno keliams draudimui bei apsišarvuoti kantrybe ir viltis, kad susidariusią problemą miesto valdininkai spręs ne tik, kaip dar labiau atsiriboti nuo esamos situacijos, bet ir kaip padėti vairuotojams, kurie nori ir turi teisę važinėti saugiomis miesto gatvėmis.

Bet ne viskas taip blogai. Štai pirmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Jonas atsiuntė nuotrauką iš Aušros gatvės, kurioje galime matyti, kaip išradingai kauniečiai stengiasi prieš artėjančią kovo 8-ąją pažymėti kliūtis Kauno keliuose ir ne tik perspėti vairuotojus, bet ir pasveikinti su artėjančia pavasario švente.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA