Devynmetė Vasarė vietoj gimtadienio dovanos nupirko 360 kg maisto beglobiams gyvūnams | Kas vyksta Kaune

Devynmetė Vasarė vietoj gimtadienio dovanos nupirko 360 kg maisto beglobiams gyvūnams

Penkta koja nuotr.

Kaune netrūksta gerų žmonių ne tik vyresnių, bet ir jaunų žmonių tarpe. Kaip portalą „Kas vyksta Kaune” informavo organizacija „Penkta koja”, Kaune besirūpinanti beglobiais gyvūnais, prieš kelias dienas juos pasiekė jaunos, ką tik 9-ąjį savo gimtadienį atšventusios kaunietės Vasarės dovana – 360 kg maisto gyvūnams.

Už šio paaukoto maisto kainą galima nusipirkti gerą telefoną, modernų nešiojamą grotuvą ar daug įvairiausių žaislų, tačiau jaunoji beglobių gyvūnų palaikytoja Vasarė viso to atsisakė dėl paramos gyvūnams ir nusprendė per savo gimtadienį padaryti šventę ne tik sau, bet ir organizacijos „Penkta koja” beglobiams gyvūnams, kurie artimiausiu metu turės skanaus ėdalo.

Organizacijos „Penkta koja” savanoriai rūpinasi beglobiais gyvūnais, jiems suteikia veterinarinę pagalbą, ieškomi seni ar nauji šeimininkai gyvūnams, užsiima strelizacija, kuri yra vienintelis humaniškas būdas kovoti su beglobių gyvūnų populiacija, taip pat vykdo švietėjišką veiklą, skatinančią žmonių atsakingumą, tinkamą elgesį su gyvūnais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA