Buvusiame batų fabrike – laimingai pasibaigęs porelės įvykis lifto šachtoje | Kas vyksta Kaune

Buvusiame batų fabrike – laimingai pasibaigęs porelės įvykis lifto šachtoje

Sekmadienio naktį du jauni žmonės įkrito į lifto šachtą ir tik laimingo atsitiktinumo dėka išvengė sunkesnių sužalojimų.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie įvykį gavo sekmadienio naktį, 1.02 val. Skambinusieji pranešė, kad buvusiame „Lituanica” batų fabrike Jonavos gatvėje į nenaudojamą lifto šachtą įkrito žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno m. priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno m. greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Kauno m. vyriausiajam policijos komisariatui.

Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad vyras su mergina įkrito į lifto šachtą ir krito kelis aukštus žemyn. Juos gelbėtojams pavyko išlaisvinti išlaužus lifto duris antrame aukšte, o medikai po apžiūros diagnozavo, jog nuketėjusieji patyrė tik nubrozdinimus.

Portalo „Kas vyksta Kaune” žiniomis, nelaimė įvyko buvusio batų fabriko ketvirtame aukšte, kuriame šokėjai šventė gimtadienį. Uždarame renginyje dalyvavo apie 30 žmonių. Šiame pastate įsikūrusi jaunimo pamėgta „Fluxus Ministerija”. Sekmadienį ant durų pakabintas pranešimas, kad įstaiga laikinai nedirba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA