Po konflikto Šilainių bare sulaikyti trys „kamuoliniais” prisistatę kauniečiai (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Po konflikto Šilainių bare sulaikyti trys „kamuoliniais” prisistatę kauniečiai (atnaujinta)

Policijos departamento nuotr.

Kaip skelbia portalas delfi.lt, į Baltų prospekte esantį barą policijos pareigūnai iškviesti, kai vienas iš vyrų ėmė sklaidytis su ginklu rankose. Sulaikymo metu vyrai pasipriešino, nukentėjo du pareigūnai. Policija pranešimą apie neramumus bare gavo 22.30 val. Į Šilainių mikrorajone esantį barą buvo pasiųsti du policijos ekipažai. Delfi.lt žiniomis, atvykusiems pareigūnams vyrai iškart pasigyrė, kad priklauso „kamuolinių“ grupuotei.

Vyrai nepakluso pareigūnų reikalavimams ir priešinosi – buvo panaudotos specialiosios priemonės, tarp jų – ir elektros šokas. Pirminiais duomenimis, sulaikyti ir areštinę pristatyti penki „kamuoliniais“ pristatę vyrai. Sulaikymo metu sužaloti ir du pareigūnai – vienam stipriai sumušta ranka, kitam sužeista koja.


PAPILDYTA

Tuo tarpu Lrytas.lt žiniomis, visi trys sulaikytieji – Kauno Romainių rajono gyventojai. Du iš jų – policijai labai gerai žinomi broliai. Juos pareigūnai apibūdina kaip vietinius chuliganus bei vagis. Trečias sulaikytasis – to paties rajono gyventojas, jo atžvilgiu šiuo metu atliekamas tyrimas dėl galimų finansinių pažeidimų.

Nors internetinėje erdvėje pasirodė pranešimai, jog policijos pareigūnams aršiai pasipriešinusi trijulė siejama su Kauno Kamuolinių gauja, policijos atstovai šiuos teiginius vertina ironiškai.

„Jeigu kažkas kažkam pasakė, kad priklauso Kamuolinių ar kokiai kitai gaujai, tai dar nereiškia, kad taip ir yra. Gal kažkas kažką pažįsta, kartą automobilį nuplovė ar krepšį panešė. Mano manymu ši informacija (apie sulaikytųjų priklausymą gaujai – red.) artima nuliui, Santakos policijos komisariatas neturi duomenų, kad sulaikytieji asmenys būtų siejami su organizuotu nusikalstamumu“, – lrytas.lt sakė Kauno Santakos policijos komisariato viršininkas R. Abugelis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA