Šeštadienį Kauno zoologijos sode atidengta sniego skulptūra lokiui Kasparui (video) | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį Kauno zoologijos sode atidengta sniego skulptūra lokiui Kasparui (video)

Šį šeštadienį, sausio 26 d. 13 val. Kauno zoologijos sodas kviečia į Arkties dieną, skirtą šaltųjų kraštų gyvūnams. Balta, šalta žiema – tai mėgstamiausias šiaurinių elnių, snieginių ir sibiro kalnų ožių, arktinių vilkų, avijaučio, snieginių leopardų ir amūrinių tigrų metų laikas.

Bus atidengiama VDA Kauno dailės fakulteto skulptūros studijos vedėjo A. Vauros su studentais L. Šiupšinsku, J. Špoku ir sūnumi M. Vaura sukurta ledo skulptūra, baltojo lokio Kasparo atminimui. Zoologijos sodo darbuotojai dalinsis prisiminimais apie  jį ir apskritai baltąsias meškas.

Atvykusieji į zoologijos sodą turės puikią progą aplankyti ne tik šiaurės gyvūnus, bet ir kitų kraštų gyventojus, kaip antai Afrikos liūtus, ilgasnukį ruonį, lamas, guanakus, kupranugarius, stumbrus, kamerūno ožkytes, roplius, žuvytes ir tropinius paukščius.

Įėjimas į zoologijos sodą – nemokamas! Nemokamą įėjimą dovanoja kompanija ,,Coca-cola“, kuri rūpinasi baltųjų meškų ir jų gyvenamųjų buveinių išsaugojimu. Taip pat pirmiesiems 500 lankytojų bus įteikta šios kompanijos dovanėlė.

Atvykdami lankytojai raginami nepamiršti geros nuotaikos ir termoso su karšta arbata.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA