M.A.M.A. 2012: 50 tonų techninės įrangos ir Robbie Williams koncertus lydinti aparatūra | Kas vyksta Kaune

M.A.M.A. 2012: 50 tonų techninės įrangos ir Robbie Williams koncertus lydinti aparatūra

Pinup Girls Facebook nuotr.

Sausio 11-ąją, penktadienį, 19 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje rengiami Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2012 populiarųjį SEL pasididžiavimą „daug garso ir šviesos“ paliks toli užnugaryje. Renginio įgarsinimu ir apšvietimu besirūpinančios kompanijos „Mex Pro“ teigimu, įrangos kiekiu ir kokybe M.A.M.A.2012 prilygs pasaulinio garso muzikos žvaigždžių koncertiniams turams.

Apdovanojimai M.A.M.A.2012 – pats didžiausias muzikinis renginys Lietuvoje, į kurį metamos rekordinės pajėgos. „Jau nuo pirmadienio Kauno „Žalgirio“ arenoje statoma scena, atsivežėme apie 40 tonų garso ir šviesos, o su pastoliais ir ekranais bus ir pusšimtis tonų, – teigė „Mex Pro“ atstovas. – Remdamiesi Egidijaus Dragūno fraze „daug garso ir šviesos“ galime nemeluodami ir nepadaugindami teigti, kad penktadienį arenoje bus realiai dukart daugiau šviesos ir garso, nei savo koncertuose naudoja SEL.“

Profesionalo teigimu, įrangos kiekiu ir kokybe M.A.M.A. 2012 niekuo nenusileis Stingo, Leny Kravitzo, “The Prodigy” koncertiniams pasirodymams. Su tų pačių gamintojų garso aparatūra į koncertinius turus taip pat važiuoja Robbie Williams, “Depeche Mode”.

“Mex Pro” nustebino M.A.M.A. organizatorių dėmesys, skiriamas pasiruošimui: “Jau nuo pirmadienio mūsų žmonės dirba arenoje, turime kaip reta daug laiko profesionaliai pasiruošti renginiui.”

M.A.M.A. 2012 scenoje, kurioje veiks LED ekranai, videoprojekcijos, judančios konstrukcijos ir kiti moderniausi techniniai sprendimai, kone dvi paras vyks muzikinių pasirodymų finalinės repeticijos, idant visi programos dalyviai iškilmių scenoje jaustųsi užtikrintai.

„Kiekvienas atlikėjas šį kartą gavo užduotį, kad tai būtų ne elementarus dainos atlikimas, o nedidelis spektaklis. Mes turime viziją iš tų minispektaklių suverti karolius – sukurti didelį spektaklį, kurio pavadinimas – M.A.M.A. 2012, – sakė renginio režisierius Kęstutis Jakštas. – Man šis projektas padovanojo daug įdomių atradimų. Visi tie žmonės turi ne tik talentą, bet ir didžiulį norą siekti aukščiausių savo darbo rezultatų. Ir net jei jų niekas nepastebėtų ir neapdovanotų – jie vis tiek tai darytų. O aš esu įsitikinęs, kad jei žmogus gyvena su tikslu – jis geras ir teisingas pilietis. Ir kuo didesnė dalis gyvens su tikslu, tuo daugiau mūsų renginių bus nacionaliniai ir jais norėsis didžiuotis. Aš noriu, kad M.A.M.A. apdovanojimai augtų ir būtų verti nacionalinio pasididžiavimo.”

Režisierius tiki ir pagrindinių renginio vedėjų – Jono Nainio, Rolando Mackevičiaus bei Giedrės Rusytės energetiniu užtaisu. “M.A.M.A. 2012 vedėjai – savaime Dievo apdovanoti ir moka bendrauti su minia, tai faktas. O dabar jie turės sujungti savo talentą su scenarijaus užduotimis ir tuomet mes išvysime gerą, išmintingą, ironišką, šmaikštų šou. Mūsų užduotis – kad žiūrovas pamiltų renginio vedėjus ir keliautų per apdovanojimų nominacijas taip pat linksmai, kaip ir jie”, – kalbėjo K.Jakštas.

M.A.M.A. 2012 – jau sausio 11 d. Kauno “Žalgirio” arenoje. Ceremoniją nuo 19 val. tiesiogiai transliuos TV6, 21 val. renginio transliaciją pratęs TV3, o pasaulio lietuviai galės visą renginį gyvu laiku stebėti interneto portale tv3play.lt. Keturių valandų trukmės šventėje pasirodys visi populiariausi Lietuvos muzikos atlikėjai, o metų geriausiems apdovanojimus teiks kino, mados, pramogų, sporto pasaulio garsenybės. Bilietus platina TIKETA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA