Picos užsigeidęs vyras gali sėsti už grotų 6 metams | Kas vyksta Kaune

Picos užsigeidęs vyras gali sėsti už grotų 6 metams

Užsienio spaudos nuotr.

Pirmadienio rytą, apie 9.00 val., Kaune, Rusų gatvėje, 49 metų picų išvežiotoją užpuolė nepažįstamas asmuo. Jis reikalavo atiduoti visą užsakymą: picas, gaivųjį gėrimą, padažą. Bendra užsakymo suma 108,3 Lt. Užpuolikas ranka smogė vyriškiui į veidą, kelis kartus spyrė į įvairias kūno vietas bei bandė atimti maistą.

Tačiau picas išvežiojęs vyras pasipriešino ir susigrūmė su užpuoliku, kuris pagrobė tik vieną buteliuką gaiviojo gėrimo (3,5 Lt) ir pasišalino. Vyrui grumtynių metu buvo suplėšyti drabužiai, priminiais duomenimis, jis sužalotas nestipriai.

Nukentėjęs vyras įsidėmėjo užpuoliko bruožus bei jo pasišalinimo kryptį, todėl atvykus pareigūnams, įtariamąjį surasti nebuvo sunku.

Įtariant šio nusikaltimo padarymu, sulaikytas 31 m. vyras ir uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Įtariamajam nustatytas 2,43 prom. alkoholio girtumas.

Kauno miesto Panemunės policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Už tokio pobūdžio nusikaltimą baudžiama areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA