Duris atvėrusi uždara paplūdimio tinklinio arena padės pasijusti lyg vasarą (video, kaip atrodo viduje) | Kas vyksta Kaune

Duris atvėrusi uždara paplūdimio tinklinio arena padės pasijusti lyg vasarą (video, kaip atrodo viduje)

Kaunas sutinka naujus metus ne tik trankiais fejerverkais, bet ir naujomis pramogomis. Nuo sausio 7 d. Kaune duris atidaro uždara paplūdimio tinklinio arena, intriguojančiu pavadinimu „RIO“. Šiltas smėlis ir nuotaikinga atmosfera neleis sušalti ir įtrauks net atsitiktinius lankytojus.

Sausio 7 dieną 17 valandą, Kaune, Kaunakiemio g. 5, (įvažiavimas iš Karaliaus Mindaugo prospekto), šalia Kauno „Akropolio” įvyks pirmosios Kaune uždaros paplūdimio tinklinio arenos atidarymas.

Po oficialios dalies visi norintieji galės stabėti parodomąjį profesionalų/mėgėjų turnyrą.

„Rio“ arenoje įrengtos trys paplūdimio tinklinio aikštelės, atitinkančios visus reikalavimus, keliamus treniruočių aikštelėms. Laiką šiose aikštelėse galės išsipirkti tiek profesionalūs žaidėjai, tiek pradedantys ar norintys išbandyti šią, smarkiai Lietuvoje populiarėjančią sporto šaką.

Savaitgaliais numatoma rengti tiek dieninius, tiek naktinius turnyrus. Taip pat numatoma organizuoti pramoginius renginius savaitgalio vakarais. Koncertai ar vakarėliai basomis ant šilto smėlio leis trumpam atitrūkti nuo šaltų ir žvarbių orų.

„Mes siekiame tapti vieta, kur žmonės pasijus vasariškai ir sušils netgi žiemą, neišvažiuodami iš savo gimto miesto“ ryžtingai prisistato „Rio“ arenos direktorius Linas Matulaitis“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA