Eiguliuose įrengtas 13 lauko treniruoklių kompleksas | Kas vyksta Kaune

Eiguliuose įrengtas 13 lauko treniruoklių kompleksas

kaunas.lt nuotr.

Laisvalaikiu sportuoti mėgstantys Eigulių seniūnijos gyventojai paskutinėmis praėjusių metų dienomis išbandė naujus, prie Pilėnų pagrindinės mokyklos įrengtus treniruoklius. Pasimankštinę stadione vietos gyventojai nuo šiol raumenis galės stiprinti ir treniruokliais.

Treniruoklių komplektą sudaro 13 įvairioms raumenų grupėms skirtų įrenginių. Komplekte yra ir vaikams bei neįgaliesiems skirti treniruokliai.

„Anksčiau šioje vietoje buvo krepšinio aikštelė, bet ji buvo nuniokota. Šalia yra mokyklos stadionas, kuriame mėgsta pasportuoti ir aplinkinių namų gyventojai. Tad manome, kad treniruokliams ši vieta tinkama”, – pasakojo Eigulių seniūnijos aplinkos specialistas Jurgis Maceina.

Šiemet Eigulių seniūnijoje daug dėmesio buvo skiriama aplinkos tvarkymui. Buvo tvarkomos daugiabučių namų kiemuose įrengtos vaikų žaidimų aikštelės – suremontuotos aplaužytos sūpynės, smėlio dėžės papildytos naujai atgabentu smėliu, perdažytos įrenginių konstrukcijos. Už Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Vietos bendruomenių savivaldos programai skirtas lėšas buvo remontuojamos tos aikštelės, kurias patys gyventojai šiek tiek prižiūrėdavo ir patvarkydavo.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA