Kaip kauniečiai pasitiks 2013-uosius? | Kas vyksta Kaune

Kaip kauniečiai pasitiks 2013-uosius?

Linos Pankratjevaitės nuotr.

Norėdami išsiaiškinti Naujųjų metų sutikimo tendencijas mūsų mylimame mieste, „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų klausėme, ką jie planuoja veikti šią ypatingą naktį.

Pasirodo, kad daugelis 2012-uosius palydės namie, įvairiais kiekiais gerdami tauriuosius ir ne tokius taurius gėrimus bei žiūrėdami klasika tapusius filmus: „Vienas namuose“ (visos dalys), „Žvaigždžių karai“ (visos dalys) ir pan.

Kitas populiarus scenarijus – kartu su draugais pasitikti Naujuosius namuose arba atokesnėje sodyboje. Pasisakiusiųjų nuomone, senus metus palydėti pridera tinkamai pasipuošus, o išradingieji vienai nakčiai ketina tapti kariūnais, medicinos darbuotojais ar italų mafijos atstovais.

Tie, kuriems nesinori klausyti dėl garsesnės muzikos murmančios kaimynės, renkasi iki paryčių šėlti mieste. Dalis ketina apsilankyti Rotušės aikštėje rengiamame koncerte ir kartu su „El fuego“ bei žaismingosiomis „Studentėmis“ pasveikinti vieni kitus laikrodžiams mušant 12-tą. Renginio organizatoriai visiems susirinkusiems žada įspūdingą vidurnakčio fejerverką.

Kauno klubai taip pat nesnaudžia ir įspūdžių ištroškusius kauniečius kviečia Naujųjų naktį šėlti kartu. Panašu, kad nemažai „Kas vyksta Kaune“ draugų rinksis į naujametinį karnavalą „Gargare“, kartu su Gyčiu Paškevičiumi bei legendinės „ABBOS“ pasekėjais trauks visų laikų žinomiausias dainas „Žalgirio“ arenoje bei persikūnys į miško žvėrių kailius „Fluxus Ministerijoje“.

Na, o išsiilgę kelionių ir jūros ruošiasi palydėti senuosius metus Palangos kopose, stebėdami vieną įspūdingiausių šventinių fejerverkų nuo jūros tilto.

Taigi, išgyvenę pasaulio pabaigą, turime puokštę puikių scenarijų kaip pasitikti 2013 m. Išsirinkime tinkamiausią ir šiąnakt būkime patys džiaugsmingiausi!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA