Siautulingas Naujųjų metų sutikimas Žalgirio arenoje kartu su Gyčiu Paškevičiumi ir ABBA | Kas vyksta Kaune

Siautulingas Naujųjų metų sutikimas Žalgirio arenoje kartu su Gyčiu Paškevičiumi ir ABBA

Archyvo/ kas vyksta Kaune nuotr.

Žalgirio“ arena šiemet Naujuosius kviečia sutikti su garsiausiu pasaulyje ABBA šou „The Music Of ABBA“, legendinėmis Gyčio Paškevičiaus dainomis bei įspūdingu šventiniu fejerverku prie arenos. Gerą nuotaiką viso renginio metu užtikrins vedėjas Mindaugas Stasiulis, visiems geriau žinomas Saulėno vardu.

Gruodžio mėnesio viduryje prasidėjo didysis bilietų pirkimo bumas, tad planuojantys Naujuosius sutikti „Žalgirio“ arenoje, turėtų suskubti įsigyti paskutinius bilietus.

„Iki šventinio laikotarpio žmonės įsigydavo apie 100 bilietų kasdien, tačiau nuo Kalėdų susidomėjimas ženkliai išaugo, – skaičiais dalijosi „Bilietų Pasaulis“ projektų vadybininkė Justina Baltulionienė. – Iki Naujųjų liko vos kelios dienos, tad raginame įsigyti bilietus ir užsitikrinti vietą Naujųjų šventimui „Žalgirio“ arenoje“.

Bilietus įsigyti galima „Bilietų Pasaulis“ kasose ir internetu bei atvykus į arenos bilietų kasą (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas, tel. 8 37 354 403).

Detali vakaro eiga

Gruodžio 31 d. „Žalgirio“ arenos durys atveriamos likus pusantros valandos iki renginio pradžios. Tuo metu arenos koridoriuose jau veiks užkandžių barai, arenos restoranas „14 10“.

19 val. savo naujametę programą pirmasis pradės Gytis Paškevičius, scenoje kartu pasirodysiantis su grupe „Crazy Crow“ ir vokalo grupe „Capella A“. Užklaustas, kokią programą paruošė Naujųjų vakarui, atlikėjas patikino, jog žiūrovai tikrai išgirs „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“ ir naujojo albumo „Laiko traukiniai“ būsimus hitus. „Draugai juokaudami klausia, ar nesiruošiu į savo programą „Žalgirio“ arenoje įtraukti ir ABBA dainų. Visiems rimtai atsakau, jog arenos lankytojams paruošiau tai, ko paskutiniu metu iš manęs pageidauja gerbėjai – geriausių savo kūrinių programą“, – šypsodamasis kalbėjo G. Paškevičius.

Po atlikėjo G. Paškevičiaus pasirodymo bus pertrauka, kurios metu jau iš anksto galima užsirezervuoti staliuką arenos restorane „14 10“ šventinei vakarienei su šeima ir draugais. Pertraukos laikas tikrai neprailgs ją kartu leidžiant su Saulėnu ir jo paruošta programa.

Antroje šventinio vakaro dalyje žiūrovų laukia garsiausias pasaulyje ABBA šou „The Music Of ABBA“, kurį pirmą kartą Lietuvai dovanos grupė iš Švedijos „Arrival“. Šis ABBA šou neabejotinai autentiškiausias pasaulyje: grupės „Arrival“ nariai turi išskirtinę teisę ne tik pasirodyti su originaliais ABBA sceniniais rūbais, bet ir vienoje scenoje groti su grupės ABBA muzikantais. Naujametę naktį „Žalgirio“ arenos scenoje išvysite grojantį ir originaliosios grupės ABBA būgnininką Roger Palm.

Grupės „Arrival“ šou tarp ABBA fanų visame pasaulyje pripažįstamas pačiu profesionaliausiu ir panašiausiu į originaliosios grupės ABBA pasirodymus. „Ruošiant šį šou buvo peržiūrėta labai daug archyvinės medžiagos, konsultuotasi su pačiais ABBA muzikantais“, – apie šou pasakojo grupės „Arrival“ įkūrėja ir viena iš pagrindinių dainininkių Vicky Zetterberg. – „Manau, jog pasiekėme sau išsikeltą tikslą – žiūrovams šou metu atrodo, jog scenoje mato originaliosios grupės ABBA narius“.

Kiekvienam įdomu, kodėl būtent šiam šou originaliosios grupės ABBA nariai suteikė tiek privilegijų. „Nuo pat šou „The Musc Of ABBA“ sukūrimo pradžios įrodėme ABBA nariams, jog esame nusiteikę rimtai ir atsakingai dirbti, kokybiškai ir kuo tiksliau atlikti ABBA sukurtas dainas“, – pasakojo V. Zetterberg. – „Nedarome pigaus šou ar parodijos – tai, ką žiūrovai išvysta scenoje šou metu, ir yra tikroji ABBA, kurią anuomet pamilo gerbėjai!“

Likus keliolikai minučių iki vidurnakčio žiūrovai bus pakviesti išeiti prie arenos ir kartu pasitikti 2013-uosius gėrintis šventiniu fejerverku.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA