Kauno darželinukų kurtos Kalėdų eglutės nustebino originalumu | Kas vyksta Kaune

Kauno darželinukų kurtos Kalėdų eglutės nustebino originalumu

Renginio organizatorių nuotr.

Kaune surengtoje specialioje parodoje demonstruojamos darželinukų kartu su auklėtojomis ir tėveliais kurtos išskirtinės Kalėdinės eglutės. Pasirodo, kuo puikiausią eglutę šventėms galima sukurti iš kartono atraižų, plastikinių indelių ar net makaronų.

Pasak parodos organizatorių, eglučių kūrybos idėjos buvo pačių vaikų, o suaugusieji tik padėjo jas įgyvendinti. Anot jų, tai lavina vaikų fantaziją ir parodo jiems kiek daug naudingų dalykų galima padaryti iš antrinių žaliavų.

Šią parodą rengia Gričiupio seniūnija su keletu Kauno miesto vaikų darželių, o mažųjų kauniečių darbai eksponuojami prekybos ir paslaugų centre „Molas“.

„Ankstesniais metais rengdavome kalėdinių puokščių parodas. Šiemet nusprendėme šiek tiek atnaujinti renginį ir pagalvojome, kad vaikams būtų įdomu sukurti savo svajonių eglutę“, – sakė Gričiupio seniūnė Jolanta Žakevičienė.

Eglučių paroda prekybos ir paslaugų centre „Molas“ veiks iki kitų metų sausio 8 d.

„Iki šios dienos visų lankytojų prašome balsuoti už labiausiai patikusias eglutes. Pasibaigus balsavimui bus paskelbti ir apdovanoti gražiausių ir išradingiausiai sukurtų eglučių autoriai. Vaikai jas kurdami įdėjo labai daug širdies, todėl įvertinimas jiems yra labai svarbus. Kviečiame visus kauniečius atvykti į parodą ir išsakyti savo nuomonę“, – sakė „Molo“ marketingo vadovė Kristina Dilinskaitė.

Balsuoti galima metant lapelius į greta parodos stovinčią urną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA