SKELBIAMA AKCIJA: IŠVADUOKIME SAVO DAUGIABUČIŲ KIEMUS NUO SNIEGO! | Kas vyksta Kaune

SKELBIAMA AKCIJA: IŠVADUOKIME SAVO DAUGIABUČIŲ KIEMUS NUO SNIEGO!

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Skundžiamės, kad niekas nevalo gatvių, šaligatvių, kiemų, tačiau retas, gyvenantis daugiautyje paimame kastuvą į rankas ir nusikasame ne tik savo automobilį, bet ir įvažiavimo kelią. Gyvendami daugiabučiuose, vis mažiau bendraujame su kaimynais, komendantai ne visada yra organizuoti, kad paprašytų gyventojų pagalbos suorganizuojant talką, o ir į jos kvietimą, pakabinus skelbimą laiptinėje, mažai kas atsiliepia.

Jei norime gyventi gražesniame mieste, pradėkime nuo savęs ir kartu su kaimynais skirkime valandą ar dvi šį savaitgalį vaduojant savo kiemo, kuriame statote automobilį, ar einate šaligatviu, teritoriją.

Pasiruoškime gražiausioms metų šventėms ne tik susitvarkydami savo namų vidų, bet ir bendrą aplinką, kurios šeimininkai esame mes patys. Nebūkime gyventojai troliai, kurie per langus žiūri, kaip vienas kaimynas kasa sniegą kieme, o visi kiti per langą žiūri. Išeikime ir kaskime kartu!

Kviečiame atspausdinti ir pakabinti šį kvietimą savo namų laiptinėse, papasakokite apie tai savo kaimynams ir padarykime tvarką savo kiemuose, kad ten nestrigtų ne tik nuosavi ar valdiški automobiliai, bet ir greitoji medicinos pagalba, atvykusi padėti kažkuriam iš mūsų. Padėkime taksistui, kuris naktį jus parveš namo ir nepaprašys jo išstumti. Padėkime patys sau parodydami, jog mes visi kartu, turint kastuvą, laužtuvą ir savo rankas bei kojas galime būti pilietiškais ir pasijusti tikrais savo kiemo šeimininkais.

Kasti sniegą savo kiemuose kviečiame visą ateinantį savaitgalį, radus laiko arba susikooperavus su kaimynais konkrečiu laiku.

„Kas vyksta Kaune“ kviečia visus bendruomenės narius prisidėti prie sniego kasimo, dalintis nuotraukomis, kaip atrodė jūsų sniegas prieš ir po darbo, siųsti savo įspūdžius.

Prisijunkite prie Facebook renginio ir pakvieskite savo draugus prisijungti!!!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA