Kalėdinės paramos akcijos tęsiasi – dienos centrų auklėtiniams bus padovanota 500 porų sportinių batelių | Kas vyksta Kaune

Kalėdinės paramos akcijos tęsiasi – dienos centrų auklėtiniams bus padovanota 500 porų sportinių batelių

Archyvo nuotr.

Gruodžio 19 d. (trečiadienį) Lietuvos sporto universitetas organizuoja kalėdinį paramos renginį – į svečius atvyks daugiau nei šimtas vaikų iš šešių Kauno miesto ir rajono vaikų dienos centrų. Universiteto ir rėmėjų iniciatyva centrų auklėtiniams, jų broliukams bei sesutėms bus padovanota apie 500 sportinių batelių porų, kurie gauti UAB „Hoptrans“ iniciatyva, taip pat įdomių vaikiškų žurnalų, išleistų UAB „Flintas“, UAB „HobbyShop“ dovanojamų žaidimų ir galvosūkių, kanceliarinių reikmenų bei kitų dovanų.

Mažuosius turėtų nustebinti įdomiai papuošta universiteto salė – čia juos pasitiks neįprasta, iš sportinių batelių dėžučių sukonstruota kalėdinė eglutė. Dainomis ir šokiais renginio dalyvius džiugins Lietuvos sporto universiteto studentai. Atsidėkodami už dėmesį ir dovanėles specialiai šventei parengtus pasirodymus dovanos ir svečiai iš vaikų dienos centrų.
„Šventinis metas – ypatingas, todėl norime savo šiluma ir parama pasidalinti su tais, kuriems to labai reikia. Vaikų dienos centrų auklėtiniams tikrai reikalinga pagalba, nes dažnai šie vaikai yra patyrę moralinę skriaudą, gyvena nepritekliuje.

Tikimės, kad ši šventė ir apsilankymas Lietuvos sporto universitete jiems suteiks gražių įspūdžių, teigiamų emocijų, o galbūt įkvėps gerai mokytis ir ateityje studijuoti aukštojoje mokykloje?“ – sakė viena iš renginio organizatorių, LSU dėstytoja Jurgita Pauliukaitienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA