Mėgstantys palakstyti automobiliu po sniegą galės susirungti „Žiemos iššūkio” varžybose | Kas vyksta Kaune

Mėgstantys palakstyti automobiliu po sniegą galės susirungti „Žiemos iššūkio” varžybose

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Automobilių sporto komanda ”NP TEAM” šį šeštadienį rengia jau 6-ąsias, finalines ”žiemos iššūkio” varžybas. Visi norintys kviečiami susirungti slalomo bei sprinto varžybose, vykstančiose per visą Aleksoto aerodromo teritoriją.

Profesionalūs teisėjai ne tik užtikrins Jūsų pasivažinėjimo saugumą, tačiau ir užfiksuos rezultatus, tad turėsite puikią galimybę įrodyti, jog būtent jūs – greičiausias ant sniego.

Dalyviai yra skirstomi į klases pagal automobilius, pasiruošimą ir nusiteikimą: AWD – visi varomi ratai, FWD – priekiniai varomi ratai, RWD – galiniai varomi ratai, SPORT – sportui paruošti automobiliai, bei Junior – vairuotojai iki 18 metų, bei Moterų klasė – dailiosios lyties atstovių susirungimui tarpusavyje.

Daugiau kaip 2 kilometrų ilgio aerodromo pakilimo take bei šoniniuose takuose išdėstyta trasa bus papildyta stabdymo zonomis, kurios patikrins dalyvių tikslumą ir vikrumą. Trasos teritorijoje nėra medžių, stulpų, kelio atitvarų, ar ko kito, kas galėtų apgadinti Jūsų automobilį, tad galite drąsiai dalyvauti savo kasdiene transporto priemone, taip ne tik smagiai praleisdami laiką, tačiau ir stipriai pagilindami savo žiemiško vairavimo įgūdžius.

Registruotis galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA