Pirmadienio rytą Kauno gatvėse – vairuotojų keiksmai ir dviejų keleivinių autobusų avarija | Kas vyksta Kaune

Pirmadienio rytą Kauno gatvėse – vairuotojų keiksmai ir dviejų keleivinių autobusų avarija

Kas vyksta Kaune skaitytojos Žymantės Kranauskaitės nuotr.

Kaune nuo sekmadienio vakaro sningant, pirmadienio rytą miesto gatvėse tvyrojo chaosas. Kaip rašė „Kas vyksta Kaune” puslapio skaitytojai, net ir pagrindinės gatvės, tokios kaip Taikos ar Savanorių prospektas 6 valandą ryto buvo nevalytos, eismas judėjo vėžlio greičiu, o vairuotojai pasigedo prieš žiemą garsiai kalbėjusių Kauno švaros kelininkų, kurie spaudos pagalba aiškino, kaip jie šiais metais pasiruošę žiemai. Tiesa, šiandien Kauno vairuotojai eilinį kartą galėjo įsitikinti, jog pasikliauti Kauno kelininkų žodžiais apie jų pasiruošimą yra beprasmiška, nes situacija kartojasi kiekvienais metais.

Daugelis kauniečių, pirmadienio rytą dalyvavę interneto diskusijose, išsakė savo nuomonę, jog keliai šį rytą yra itin prastos būklės, kurias sunkina nuolat krentantis sniegas. Taip pat jie negailėjo piktų žodžių Kauno mikroautobusų vairuotojams, kurie nevertindami pablogėjusių eismo sąlygų gaudydami klientus, užkišinėja kitiems vairuotojams, taip sukeldami ne vieną avarinę situaciją.

Puslapio draugė Žymantė praneša, kad apie 9 val. ryto ties Krėvės ir Pramonės prospekto sankryža susidūrė du keleivinio eismo autobusai, iš ko galime spręsti, jog eismo sąlygos mieste – problematiškos.

Sinoptikai sako, kad panašūs orai Kaune išsilaikys ir ateinančiomis dienomis.

Kauno savivaldybė savo Facebook profilyje paskelbė, kad „Nuo 6 val. valomi laiptai, visuomeninio transporto stotelės, požeminės perėjos. Nuo 8 val. valomi ir barstomi centro ir Savanorių pr. šaligatviai. Nuo 10 val. pradėtos valyti gatvės. Po valymo gatvės barstomos šlapios druskos tirpalu.”

Naujausią kelininkų informaciją apie eismo sąlygas Lietuvoje rasite puslapio dalyje „Eismo sąlygos„.

Vairuotojai, būkite atidūs ir suprantingi kitiems eismo dalyviams. Savo saugumu turime rūpintis patys.

Jei turite informacijos, kuria manote reikėtų pasidalinti su skaitytojais, siųskite ją kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA