Skaitytojo laiškas: „Maxima” prekybos centre nusipirkome šaldytus kiaušinius | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo laiškas: „Maxima” prekybos centre nusipirkome šaldytus kiaušinius

"Kas vyksta Kaune" skaitytojos I. L. nuotr.

„Kas vyksta Kaune” redakciją vakar pasiekė vienos kaunietės laiškas, kuriame ji teigia, jog prekybos centre “Maxima”, įsikūrusiame Šarkuvos gatvėje, trečiadienio vakarą nusipirko “Vievio paukštyno” produkcijos kiaušinius, kurie viduje buvo sušalę į ledą. Tai skaitytoja pastebėjo, kai iš parduotuvės grįžo namo ir bandė kiaušinius panaudoti gaminant.

Kaip ji rašo, vieną iš kiaušinių ji suvalgė, ją pradėjo pykinti, pasijuto blogai. Skaitytoja rašo, kad ant dėžutės data sunkiai įžiūrima ir neįskaitoma.

“Kas vyksta Kaune” apie situaciją nedelsiant informavo Kauno valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą, kuri ketvirtadienio rytą atliko patikrinimą minėtame prekybos centre.

Kaip popiet portalui teigė Kauno valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko pavaduotas Petras Tarvydas, tarnybos specialistai, nuvykę į minėtą prekybos centrą „Maxima” patvirtino skaitytojos atsiųstą informaciją, kad dalis kiaušinių, esančių prekyboje, yra sušalę į ledą. To priežastis – per arti šaldymo įrenginių sudėtos kiaušinių pakuotės.

Specialistai patikrinę kiaušinių pakuotes, esančias parduotuvėje nustatė, kad 7-iose pakuotėse buvę kiaušiniai yra sušalę.

Prekybos centro administracija iki rytojaus turi sunaikinti netinkamą produkciją ir tarnybai pristatyti tai įrodančius dokumentus. Maisto ir veterinarijos tarnyba žada prekybininkus ir nubausti, kad jie savo pirkėjams pateikia nekokybišką produkciją.

Jei ir jūs turite istoriją ir ja norite pasidalinti, atsiųskite ją mums kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA