Miesto policija informuoja apie keičiamą eismo tvarką Parodos gatvės prieigose | Kas vyksta Kaune

Miesto policija informuoja apie keičiamą eismo tvarką Parodos gatvės prieigose

Policijos nuotr.

2012-12-02 nuo 18.00 val. Kaune, šiuo metu rekonstruojama, Parodos gatve galės važiuoti ne tik viešasis transportas, bet ir kiti automobiliai.

Atidarius eismą, įkalnės apačioje bus įjungti šviesoforai (K. Donelaičio g. ir Parodos g. sankryžoje), o K. Petrausko g. ir Vydūno al. sankryžoje bus pastatyti kelio ženklai.

Vairuotojų prašome atkreipti dėmesį į tai, kad pagrindinio kelio kryptis bus važiuojantiems nuo Parodos g. į Vydūno al. ir iš Vydūno al. Parodos g. link. Artimiausiu metu šioje sankryžoje bus įjungtas šiuo metu rekonstruojamas šviesoforas. Kol neveiks šviesoforas, K. Petrausko ir Vydūno al. sankryžoje nuo Savanorių pr. bus įrengtas kelio ženklas „Važiuoti nesustojus draudžiama“.

Kol K. Petrausko g. ir Vydūno g. sankryžoje bus įjungtas šviesoforas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos (toliau – Kauno apskr. VPK KPV) pareigūnai, kad būtų išvengta eismo įvykių, susidarius spūstims, reguliuos eismą.

Policijos pareigūnai prašo vairuotojų būti atidiems, atkreipti dėmesį į kelio ženklus ir laikytis Kelių eismo taisyklių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA