Šeštadienį minėsime „Spalvoto meduolio” dieną (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį minėsime „Spalvoto meduolio” dieną (atnaujinta)

Interneto archyvo nuotr.

Šeštadienį, lapkričio 24 d., jau trečią kartą Lietuvoje organizuojama šventė šeimai – Spalvoto meduolio diena. Renginio globėjas – Kauno miesto savivaldybė.

Spalvoto Meduolio dieną kepyklėlių lankytojai galės ne tik nemokamai vaišintis kalėdiniais meduoliais, bet ir kurti originalias dovanas. Spalvoti meduoliai bus suverti į stilizuotus Advento kalendorius ir padovanoti Kauno miesto vaikų globos namų auklėtiniams. Komisijos atrinkti gražiausi meduoliai keliaus į Laimos Adamkienės globojamą Tarptautinę Kalėdų labdaros mugę Vilniaus Rotušėje.

Kepyklėlėse lankytojai sutiks nemažai geriems darbams neabejingų garsių žmonių su šeimomis. Šventėje ketina dalyvauti žinomi aktoriai, muzikantai, sportininkai, dailininkai, fotografai. Kasmet vis daugiau savanorių, kepyklėlių, rėmėjų prisideda prie šio projekto, o šypsenas kasmet kelis kartus padidina žiniasklaidos priemonių dėmesys projektui bei žymių žmonių dalyvavimas.

Spalvotomis glazūromis visas kepyklėles aprūpins pagrindinis akcijos rėmėjas – bendrovė „Dansukker”, miltais – „Malsena”, margarinu meduoliams – „Vilniaus margarinas”, o skaniais sirupais ir prieskoniais pasirūpins „Santa Maria” ir „Monin”. Renginio globėjas – Kauno miesto savivaldybė.

Artėjantį šeštadienį, nuo 10 iki 18 val., meduoliais pakvips Kauno miesto gatvės. Duris atvėrusios ir meduolių prikepusios kauniečių lauks:
Crustum – Karaliaus Mindaugo 49, PC „Akropolis”,
Mon ami boulangerie – Savanorių p. 255, PC „Hyper Maxima”,
Mon ami boulangerie – Laisvės alėja 79,
Mon ami boulangerie – Pramonės p. 6, PP „Banginis”,
Prezo – Laisvės alėja 97,
Mamos kepyklėlė – Šarkuvos g. 1A, PC „Maxima”.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA