Kodėl policija buvo uždariusi eismą Maironio gatvėje? | Kas vyksta Kaune

Kodėl policija buvo uždariusi eismą Maironio gatvėje?

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune” redakciją pasiekė informacija, kad vakar ir šiandien ties Maironio ir Kęstučio gatvių sankryža buvo uždarytas eismas, policijos pareigūnai neleido įvažiuoti į Maironio gatvę.

Kaip pasakojo prisistatyti nepanoręs įvykio liudininkas-skaitytojas, jam fotografuojant, prie jo priėjo policijos pareigūnai ir pasakė, kad fotografuoti negalima, tačiau nieko daugiau nepaaiškino.

Antradienio rytą susisiekę su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovu žiniasklaidai Kęstučiu Kasciukevičiumi išgirdome atsakymą, kad Maironio gatvėje buvo vykdomas eksperimentas, kurio metu bandoma atkartoti įvykio situaciją. Daugiau informacijos policijos atstovas sakė atskleisti negalintis, nes vyksta ikiteisminis tyrimas.

PAPILDYTA

Paskelbus informaciją, „Kas vyksta Kaune” iš skaitytojų gavo informaciją, dėl ko vykdomas šis policijos eksperimentas.

Prieš metus vykstančios šventės metu, kuomet buvo uždarytas eismas, kad automobiliai netrukdytų pėstiesiems Laisvės alėjoje, Maironio gatvėje gyvenantis vaikinas bandė pasiekti savo namus. Tuomet prie sankryžos budėję pareigūnai vyrui su automobiliu lyg leido įvažiuoti į namų kiemą, tačiau vienam ant gatvės stovėjusiam pareigūnui buvo pervažiuota koja. Šiandien ir vakar įvykio vietoje buvo vykdomas eksperimentas, ar iš tiesų taip galėjo atsitikti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA