Kauno Laisvės alėją studentai papuošė balionais | Kas vyksta Kaune

Kauno Laisvės alėją studentai papuošė balionais

Justino Petkaus nuotr.

Šį rytą skubantys į darbus kauniečiai buvo nudžiuginti pamatę Kauno jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ surengtą iniciatyvą. Ji surengta Kauno jaunimo dienų bei Tarptautinės studentų dienos (TSD) proga. Jaunimas darbą pradėjo vos brėkštant – 5val ryto. Laivės alėjoje, nuo Soboro iki Kauno miesto savivaldybės, nusidriekė balionų takas, kurie tvirtinti prie vandens surinkimo grotelių.

„Tradicija tampanti akcija, šiemet puikiai įgyvendinta. Savanoriai darbą pradėjo ryte ir suspėjome balionais išpuošti Laisvės alėją iki 7 val, kad visi miestiečiai iš pat ryto nusiteiktų gerai dienai. Pernai balionai buvo išgraibstyti iki 10 val ryto. Šiemet tikimasi, kad situacija nepasikartos ir jais džiaugsimės ilgiau „ – sakė šios akcijos iniciatorė Monika Ašmontaitė.

„Atsakymas į klausimą, kodėl jaunimas miestui yra svarbus, nėra paprastas, tačiau kiekvienas turėtume pripažinti, kad be jaunų žmonių indėlio Kaunas nebūtų toks, koks yra šiandien. Džiugu, kad turime renginį, parodantį vieningą ir stiprų Kauno miesto jaunimą“ – Sakė KJOSAS pirmininkas Mantas Jurgutis.

Tai tik vienas iš daugybės Kauno jaunimo dienos renginių. Šios šventės kulminacija – penktadienį vyksianti didžiausia studentiška šventė „Tarptautinė studentų diena“, kurioje organizatoriai pažada daugybę linksmybių visą dieną Kauno mieste bei vakare, legendinėje Kauno sporto halėje, grandiozinį koncertą su Happyendless, G&G Sindikatu, AC/DC Project bei kitais atlikėjais, kuriuos žino ir pažįsta visa studentija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA