Tradicija tapsiančiame Naujųjų metų sutikime „Žalgirio” arenoje skambės ABBA ir G. Paškevičiaus dainos | Kas vyksta Kaune

Tradicija tapsiančiame Naujųjų metų sutikime „Žalgirio” arenoje skambės ABBA ir G. Paškevičiaus dainos

Interneto archyvo nuotr.

Gruodžio 31 d. „Žalgirio“ arena kviečia į išskirtinę Naujųjų metų sutikimo šventę su garsiausiu ABBA šou pasaulyje „THE MUSIC OF ABBA“ ir scenos grandu Gyčiu Paškevičiumi! Naujųjų sutikimo šventė taps tradiciniu „Žalgirio“ arenos organizuojamu renginiu, kurio kokybei teikiamas itin didelis dėmesys. „Norisi, jog arenos lankytojai tokį šventinį vakarą jaustųsi tikrai puikiai ir Naujuosius pasitiktų tik su geromis emocijomis, kurios lydėtų visus metus. Žiūrovų ausys mėgausis kokybiška ir žinoma muzika, akys gėrėsis įspūdingu šou scenoje ir Naujametiniu fejerverku, po kurio norintys galės šventę pratęsti iki ryto arenos restorane“, – apie renginio detales pasakojo „Žalgirio“ arenos Rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė. – „Tiek ABBA, tiek Gyčio Paškevičiaus dainos visiems gerai žinomos, mėgstamos tiek jaunų, tiek vyresnio amžiaus žmonių. Kviečiame Naujuosius sutikti su visais savo draugais, šeimos nariais ir artimaisiais didžiausioje arenoje Baltijos šalyse“.

Garsiausią ABBA šou pasaulyje „THE MUSIC OF ABBA“ Naujametinį vakarą išskirtinai tik „Žalgirio“ arenoje dovanos grupė iš Švedijos „ARRIVAL“. Susikūrusi 1995 m. ši grupė greitai tapo žinomiausia ir daugiausiai koncertuojanti su ABBA šou „THE MUSIC OF ABBA“ grupė pasaulyje – šis šou jau apkeliavo 45 pasaulio valstybes ir šiemet Naujųjų išvakarėse pirmą kartą pasieks Lietuvą.

„Šis ABBA šou neabejotinai yra autentiškiausias – tik šie muzikantai turi teisę pasirodyti su originaliais ABBA sceniniais rūbais ir tik šio šou metu scenoje pasirodo vienas iš originaliosios ABBA narių“, – apie pasirodymo unikalumą pasakojo „Žalgirio“ arenos Renginių organizavimo vadovas Renatas Načajus. – „Naujametinį vakarą lankytojai išgirs žinomiausius ABBA hitus: „Dancing Queen“, „Mamma Mia“, „Take A Chance“, „Money Money Money“, „Thank You For The Music“ ir daug kitų, atliekamų taip tiksliai, jog nei akimirkai nesuabejosite, kad scenoje jums koncertuoja tikroji ABBA“.

Šiemet koncertinį turą po didžiausias Lietuvos arenas surengęs atlikėjas Gytis Paškevičius grįžta į didžiausią iš jų – Kauno „Žalgirio“ areną. „Prisimenate jubiliejinį Gyčio koncertą pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje, kai atsistojusi keliolikos tūkstančių gerbėjų minia kartu su atlikėju dainavo legendines jo dainas? – retoriškai klausia R. Načajus. – „Tąkart arenoje buvo užfiksuotas lietuviško šou rekordas – dainininko susirinko pasiklausyti apie 12 tūkstančių žiūrovų. Naujųjų išvakarėse arenos lankytojams vėl norime dovanoti tą neužmirštamą jausmą“.

Šventinio koncerto metu lankytojai išgirs žinomiausias Gyčio Paškevičiaus dainas: „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“ – ir būsimus hitus iš naujojo albumo „Laiko traukiniai“. Kartu su dainininku scenoje pasirodys grupė „Crazy Crow“ ir vokalo grupė „Capella A“.

Iškart po koncerto „Žalgirio“ arenoje ir šventinių fejerverkų, iš anksto įsigiję papildomą bilietą, Naujųjų šventimą galės pratęsti arenos restorane „14 10“ su geriausia visų laikų muzika. „Šventinis šėlsmas arenos restorane „14 10“ prasidės iškart po vidurnakčio. Kiekvieno atėjusio laukia maloni dovana – šventinis kokteilis, kuris palepins kiekvieno gomurį, bei mini užkandėlės. Šampano piramidės, degantys kokteiliai, 80-jų ir 90-jų laikų mados bei, žinoma, tų laikų legendinė muzika kartu su jau gerai kauniečiams pažįstamais DISCO ekspertais DJ Bartukais“, – šventinio vakaro planais dalijosi arenos restorano „14 10“ savininkas Giedrius Masalskis. – „Tėveliai, švenčiantys su vaikais, taip pat galės atsipalaiduoti ir linksmintis, kol jų atžalas užims Naujųjų metų auklytės – animatoriai. Svarbu paminėti, jog dėl riboto vietų skaičiaus arenos restorane „14 10“, šėlsmas iki ryto skirtas tik Naujametinio koncerto „Žalgirio“ arenoje žiūrovams“.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA