„INOKaunas“- paranki mobilioji aplikacija kauniečiams ir miesto svečiams | Kas vyksta Kaune

„INOKaunas“- paranki mobilioji aplikacija kauniečiams ir miesto svečiams

Foto IšDJ nuotr.

Mokslo ir technologijų parkas „Technopolis” pristato išskirtinę mobiliąją aplikaciją išmaniesiems telefonams „INOKaunas”. Tai sinergetinis produktas sukurtas bendradarbiaujant VšĮ „Technopolis”, UAB „Agmis”, UAB „Internet studio” ir UAB „Simbiotecha” – mokslo ir technologijų parko „Technopolis” bendruomenės nariams.
Programėlė „INOKaunas” skirta Kauno miesto gyventojams bei svečiams. Mobiliosios aplikacijos programėlė sudaro galimybę vartotojams greitai rasti Kaune esančius objektus, jų adresus, telefonus, e-paštus, internetines svetaines, taip pat individualiai reitinguoti aplankytus objektus.

Su šia programėle greitai ir patogiai pagal kategorijas galima rasti seniūnijas, mokyklas, universitetus, kolegijas, vaikų darželius, viešąsias įstaigas, policiją, gydymo įstaigas, sveikatingumo centrus, sporto klubus, vaistines, bankus, siuntų terminalus, pašto skyrius, muziejus, meno galerijas, viešbučius, lankytinas vietas, fortus, kaimo turizmo sodybas, degalines, plovyklas, stoteles, stotis, prekybos centrus, parduotuves, barus, klubus, teatrus, kino teatrus, boulingo ir biliardo centrus, ledo arenas, parkus, sodus ir kitus objektus.

Paieškai naudojami ir lietuviški rašmenys. „INOKaunas” mobiliosios aplikacijos pagalba identifikuojama vartotojo buvimo vieta, kuri atvaizduojama interaktyviame žemėlapyje. Vartotojui taip pat yra galimybė iki bet kurio surasto ir pasirinkto objekto sparčiai gauti maršrutą atvaizduotą per „Google Maps”.

Šiuo nauju produktu galima naudotis savo telefone nemokamai atsisiuntus programėlę „InoKaunas” per Google Play Android paslaugą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA