Paroda „Moters pasaulis” jau šį savaitgalį | Kas vyksta Kaune

Paroda „Moters pasaulis” jau šį savaitgalį

Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Įprastai žvarbokas lapkritis Kaune prasideda gaiviai kvepiančiu šiltu vėjo gūsiu parodoje „Moters pasaulis”, šiemet šurmuliuosiančia lapkričio 8-11 d. Kauno LKKA ir futbolo maniežuose.

Lankytojai turės progą susipažinti su 270 įmonių pristatomomis paslaugomis ir produktais, dalyvauti net 60 parodos renginių, aplankyti tris temines ekspozicijas – „Grožis ir sveikata”, „Namų apyvokos reikmenys”, „Apranga ir aksesuarai”.

„Gausus dalyvaujančių įmonių skaičius garantuoja gausią ir įdomią ekspoziciją net išrankiausiam lankytojui. Parodoje bus pristatoma kosmetika, parfumerija, plaukų, grožio salonai, juvelyrika, bižuterija, trikotažo gaminiai, odos gaminiai, sveikatingumo produktai, higienos reikmenys, namų apyvokos reikmenys ir kt. Taip pat bus sudarytos galimybės pasikonsultuoti sveikos gyvensenos klausimais, susipažinti su produktais, reikalingais žaviai ir šiuolaikiškai moteriai”, – sakė Erikas Piskunovas, parodą organizuojančios bendrovės „Ekspozicijų centras” generalinis direktorius.

Pasak E. Piskunovo, apibendrinus jau dešimt metų organizuojamos parodos tematiką, galima daryti išvadą, kad ji visiškai atitinka tuo metu rinkoje dominuojančias vartojimo tendencijas. „Moterys yra geidžiamesnės klientės nei vyrai, nes jos turi nemenką įtaką šeimoje perkant vieną ar kitą daiktą. Moterys yra atviros naujovėms, bet tuo pačiu pasižymi lojalumu, vertina kokybę, rūpinasi ne tik savimi, bet ir visa šeima”, – tvirtino E. Piskunovas.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA