Sulaikytas nesantaiką prie kapinių kurstęs jaunuolis, Evangelistai.lt iš interneto išeina į viešumą | Kas vyksta Kaune

Sulaikytas nesantaiką prie kapinių kurstęs jaunuolis, Evangelistai.lt iš interneto išeina į viešumą

Interneto archyvo nuotr.

2012-11-01 12 val. 55 min. Kauno r., Karmėlavos II k., prie kapinių, sulaikytas jaunuolis, kuris kurstė religinę nesantaiką tarp žmonių bei rankose laikė plakatą, kurio vienoje pusėje buvo užrašas „Tavo artimieji degs pragare“, o kitoje – „Pragaras skirtas katalikam“, „Evangelistai.lt“. E. A. (gimęs 1990 m.) po apklausos paleistas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kurstymo prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai „Evangelistai.lt” puslapio nariai kursto religinę nesantaiką. Jau anksčiau daug diskusijų internete sukėlė paskyra „Evangelistų kanalas„, kuriame keliami šios organizacijos sukurti vaizdo klipai, kurstantys nesantaiką tarp interneto vartotojų.

Kas vyksta Kaune redakcija per vieną iš naudojamų socialinių tinklų visų šventųjų dienos išvakarėse gavo tokią žinutę: „2012.11.01 Pirmą vėlinių dieną, Karmėlavos kapinėse naujose netoli įėjimo, bus žmogus su plakatu TAVO ARTIMIEJI DEGA PRAGARE, .Jei tai įdomu ir šokiruos ar nustebins jūsų kanalo stebėtojus, galite atvykti.Laikas nuo 11.00 iki 14.00val.|

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA