Arvydas Sabonis sekmadienį su Kauno Žalgirio komanda pagaliau išbėgs į aikštelę | Kas vyksta Kaune

Arvydas Sabonis sekmadienį su Kauno Žalgirio komanda pagaliau išbėgs į aikštelę

K. Jankausko nuotr. (1986m)

Arvydas Sabonis prieš Vladimirą Tkačenką, Sergejus Jovaiša prieš Sergejų Tarakanovą – legendiniai krepšinio mūšiai sugrįžta į Kauną. Sekmadienį „Žalgirio“ arenoje į dvikovą stos ne tik dabartinės Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA komandos, bet ir garsiausi praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio krepšininkai, skelbia zalgiris.lt

Iki šiol oficialiose varžybose pralaimėjimų nepatyrusios „Žalgirio“ ir CSKA komandos sekmadienį 15.00 val. savo jėgas išmėgins VTB Vieningosios lygos ketvirtojo turo rungtynėse. Tačiau prieš tai, 12.30 val., žiūrovai išvys intriguojantį susitikimą tarp auksinių laikų „Žalgirio“ ir CSKA veteranų.

Daugkartiniai Sovietų Sąjungos čempionai iš Maskvos atvyks kartu su dabartine CSKA komanda. S.Tarakanovas, Anatolijus Myškinas, Heino Endenas, Aleksandras Meleškinas, Viktoras Berežnojus, Igoris Kudelinas, V.Tkačenka ir kiti vėl mes iššūkį žalgiriečiams. Tiesa, V.Tkačenka dėl šlubuojančios sveikatos aikštelėje pasirodys tik simboliškai, tačiau CSKA neatmeta galimybės, kad paskutiniu momentu prie jų komandos prisijungs Valerijus Tikchonenka. Raudonarmiečius treniruos buvęs devintojo dešimtmečio CSKA įžaidėjas Igoris Migliniekas.

Tuo tarpu „Žalgirio“ gretose krepšinio gerbėjai vėl galės išvysti A.Sabonio žaidimą. Dabartinis Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas pirmą kartą nuo 2004 m. apsivilks Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. Aikštelėje Sabui talkins S.Jovaiša, Vitoldas Masalskis, Algirdas Linkevičius, Mindaugas Arlauskas, Virginijus Jankauskas, Arvydas Venclovas, Darius Laskys, Vladimiras Romanovas ir kiti. Žalgiriečių treneriais kaip ir auksiniais laikais bus Vladas Garastas ir Henrikas Giedraitis.

„Žalgirio“ abonementų savininkai abejas rungtynes galės stebėti nemokamai, o krepšinio gerbėjai dabar atvykę į Bilietai.lt kasas galės įsigyti legendinių mūšių dienos bilietą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA