Kauniečiai praneša apie netvarkingai veikiančius šviesoforus mieste (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai praneša apie netvarkingai veikiančius šviesoforus mieste (papildyta)

Kas vyksta Kaune archyvo / Mariaus Mugenio nuotr.

Vakar į  „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi susirūpinę kauniečiai, kurie pastebėjo, jog pastarosiomis dienomis Kaune kai kurie pagrindinėse miesto arterijose esantys šviesoforai neveikia, sankryžose tvyro chaosas.

„Gal turit informacijos, kodėl mieste neveikia vos ne pusė šviesoforų ? Šiandien ant aklųjų sankryžos kas kaip norejo, tas taip važiavo”, rašo skaitytojas Arnas.

„Aklųjų šviesaforai išsijungę buvo, dabar nežinau kaip. Sankryža sausakimša, visi lenda kas kur gali, vos ne avarijos visur ir signalai, nuo politechnikumo į kairę savanorius neįmanoma įvažiuot„, rašo Aivaras.

Kaip teigia Kauno transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras,  šviesoforai Savanorių pr. ir Taikos pr. sankryžoje bei Savanorių pr. ir Kampo g. sankryžoje buvo išsijungę dėl LESTO pastotės gedimo šiame mikrorajone. Be elektros įtampos porai valandų buvo likę ir kiti objektai šiame mikrorajone. Šviesoforams žalos taip pat padarė savaitgalį praūžusi vėtra. Dėl jos savaitės pradžioje tinkamai neveikė dar keletas šviesoforų.

Šiuo metu tvarkoma reguliuojama pėsčiųjų perėja Savanorių pr. (prie buvusios „Juzės”). Ši perėja jau veikia ir šiandien bus priderinta prie Savanorių pr. „žaliosios bangos”.

Taip pat prasideda reguliuojamos pėsčiųjų perėjos Vytauto pr./Bažnyčios g. sankryžoje rekonstrukcija. Mirksėjimo režimu veikia Parodos/ Vytauto g. bei Laisvės al. /Vytauto pr. sankryžų šviesoforas, kuris yra vienas įrenginys ir negali veikti atskirai. Jį įjungus, dėl uždarytos Parodos g. susidarytų spūstys Donelaičio g.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA