Partizanų g. atkarpoje pradėtas remontas | Kas vyksta Kaune

Partizanų g. atkarpoje pradėtas remontas

Kaunas.lt nuotr.

Šią savaitę pradėta remontuoti Partizanų g. atkarpa, esanti tarp prekybos centro „Savas“ ir J. Urbšio katalikiškos vidurinės mokyklos. Vienoje šios gatvės atkarpoje bus paklota nauja asfalto danga, įrengtas naujas šaligatvis bei gatvės borteliai.

„Partizanų gatvės būklė yra tikrai prasta. Šioje atkarpoje fiksuojami nemaži žmonių, vykstančių į turgų, prekybos centrą ir mokyklą, srautai. Be to, greta yra daug daugiaaukščių gyvenamųjų namų. Tad šiemet Partizanų g. buvo įtraukta į gatvių priežiūros programą“, – aiškino Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Kelininkai jau ardo šaligatvius, gatvės bortus, vėliau nuims senąjį asfaltbetonio sluoksnį. Prieš keičiant dangą, bus atnaujinti nuotekų tinklai. Be to, prie Partizanų ir Kovo 11-osios gatvių sankryžos planuojama įrengti automobilių statymo vietas.

„Šią savaitę eismas nebus ribojamas, bet kitą savaitę pradėjus kelio dangos remonto darbus, į šią Partizanų g. atkarpą galės įvažiuoti tik vietos gyventojai“, – teigė A. Pakalniškis.

Darbus planuojama baigti iki spalio mėnesio pabaigos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA