Netoli Kauno konteineryje rastas kūdikio kūnas, sulaikyti įtariamieji | Kas vyksta Kaune

Netoli Kauno konteineryje rastas kūdikio kūnas, sulaikyti įtariamieji

Google Maps nuotr.

Vakar vakare 19 val. 15 min. Kauno rajone Ilgakiemio kaime esančioje degalinės teritorijoje, šiukšlių konteineryje rastas vyriškos lyties naujagimio lavonas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Kaip skelbia lrytas.lt, naujagimio kūną aptiko degalinės darbuotojai. Policija kol kas oficialiai nekomentuoja tyrimo eigos, tačiau lrytas.lt pavyko sužinoti, jog kriminalistai užčiuopė siūlo galą. Jau nustatyta, kad vaiko kūnelis į degalinės teritoriją galėjo būti atvežtas baltos spalvos, komercinės paskirties mikroautobusu. Turimais duomenimis, jis buvo pažymėtas Lietuvoje gerai žinomos bendrovės logotipais. Kriminalistų darbą apsunkina tai, jog vaizdo stebėjimo kameros neužfiksavo valstybinių transporto priemonės numerių, o tik autobusiuko šoną.

Kriminalistai aiškinasi kas iš daugybės šios bendrovės vairuotojų vakar apie 19 valandą galėjo lankytis Ilgamiekio apylinkėse. Taip pat tikrinami kelių dešimčių šiai firmai priklausančių analogiškų baltos spalvos mikroautobusų kelionės lapai, nagrinėjami krovinių gabenimo maršrutai.

Ketvirtadienį jau sulaikytas automobilio vairuotojas, kriminalistai ieško dviejų moterų – jo sugyventinės bei moters motinos.

Ketvirtadienio pavakare pareigūnai Druskininkuose sulaikė 24 metų merginą, kurį įtariama atsikračiusi savo kūdikio. Tiesa, jauna moteris neigia savo kaltę.

Tačiau kriminalistai turi duomenų, kad Druskininkų gyventoja planavo nusikaltimą, nes nėštumo metu nesilankė pas gydytojus ir taip slėpė būsimą kūdikį.

Kartu su mergina apklausta ir jos motina, tačiau jos vaidmuo šiame nusikaltime kol kas neaiškus.

Į areštinę uždaryta 24-erių mergina netrukus turėtų būti suimta – prokurorai kreipsis į teismą dėl kardomosios priemonės paskyrimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA