Dėl išžaginimo pateikta merginos versija neatitinka tikrovės (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Dėl išžaginimo pateikta merginos versija neatitinka tikrovės (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune archyvo / Mariaus A. nuotr.

Sekmadienio vakarą Kaune užfiksuotas itin žiaurus nusikaltimas. Trys 30-35 metų vyrai į mašiną įsitempė merginą ir visi trys ją išžagino. Paskui auka buvo tiesiog išmesta iš mašinos, skelbia delfi.lt.

Kraupus nusikaltimas įvykdytas apie 21 valandą, Eigulių mikrorajone. Prie namo einančios merginos sustojo „BMW X5” automobilis. Trys vyrai prievarta merginą įsitempė į visureigį.

Mašina pasuko link netoliese visą parą veikiančio baro. Automobiliui sustojus visi trys vyrai merginą išprievartavo.

Policijos atstovas patvirtino, kad toks įvykis buvo ir šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau nukentėjusios prašymu daugiau informacijos neatskleidžiama.

Neoficialiomis žiniomis, baigę savo kraupų „darbą“ vyrai 20-metei sugirdė nenustatytą tabletę ir tiesiog išmetė gatvėje.

ATNAUJINTA 09.27

2012-09-24 Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK) pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 2012-09-23 galimo merginos išžaginimo. Ikiteisminio tyrimo metu nukentėjusiosios pateikta versija dėl priverstinio įlaipinimo į automobilį „BMW X5“ paneigta ir neatitinka tikrovės, kitos galimo išžaginimo aplinkybės tiriamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA