Kaune rasti daugiau nei 4000 pakelių kontrabandinių cigarečių, įtariamajam gresia bauda iki 50000 litų | Kas vyksta Kaune

Kaune rasti daugiau nei 4000 pakelių kontrabandinių cigarečių, įtariamajam gresia bauda iki 50000 litų

Policijos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus (toliau – Kauno apskr. VPK NTV ENTS) pareigūnai tęsdami priemones prieš neteisėtą disponavimą akcizinėmis prekėmis, praėjusį penktadienį sulaikė pil. V. L. (gim. 1969 m.), kurio automobilyje ir dviejuose garažuose (garažų masyvuose Kaune, Nemajūnų g. ir Armatūrininkų g.) apžiūros metu buvo rasti 4 096 pakeliai įvairių kontrabandinių (pažymėtų ne lietuviškomis banderolėmis) cigarečių „FEST“, „MINSK“, „LIFA“, „PALL MALL“, „NZ“. Sulaikytų kontrabandinių cigarečių vertė apie 29 000 Lt.

Kauno apskr. VPK pradėta administracinė teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Taip pat nustatyta, kad pažeidėjas jau yra keletą kartų baustas už analogišką veiklą, todėl jam gresia piniginė bauda nuo 20 000 iki 50 000 Lt su prekių konfiskavimu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA