Nuo rugsėjo 17 dienos atnaujinamas keleivinio transporto eismas Parodos kalnu, atstatoma eismo schema Vydūno alėjoje | Kas vyksta Kaune

Nuo rugsėjo 17 dienos atnaujinamas keleivinio transporto eismas Parodos kalnu, atstatoma eismo schema Vydūno alėjoje

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno savivaldybė skelbia, kad nuo kitos savaitės atnaujinamas reguliaraus susisiekimo keleivinio kelių transporto eismas Parodos gatve – bus keičiami autobusų ir maršrutinių taksi maršrutai. Paleidus viešąjį transportą, keletą savaičių bus stebima eismo situacija šioje atkarpoje. Jeigu viešasis transportas nesudarys spūsčių, artimiausiu metu viena kalno puse bus leista važiuoti ir lengviesiems automobiliams.

Nuo ateinančio pirmadienio taip pat atstatoma eismo organizavimo schema K. Petrausko g. ir Vydūno al. sankryžoje. Visus vairuotojus prašome atkreipti dėmesį į tai, kad pagrindinio kelio kryptis bus važiuojantiems nuo Parodos g. į Vydūno al. ir iš Vydūno al. link Parodos g.

Nuo rugsėjo 17 d. keleivinis transportas vėl važiuos Parodos kalnu.  Keisis 3-iasis, 6-asis, 10-asis, 21-asis, 27-asis, 34-asis, 37-asis, 37N, 38-asis, 43-iasis autobusų ir 3-iasis, 11-asis, 14-asis, 21-asis, 22-asis, 24-asis, 43-iasis maršrutinių taksi maršrutai ir eismo tvarkaraščiai.

Taip pat nuo šios dienos keičiami 1-ojo, 5-ojo maršrutų darbo ir poilsio dienų bei 28-ojo, 46-ojo, 48 – ojo maršrutų darbo dienų autobusų eismo tvarkaraščiai.

Daugiau informacijos apie transportą rasite Kauno viešojo transporto puslapyje maršrutų ir tvarkaraščių skiltyje.

Primename, kad anksčiau planuota keleivinį transportą kalnu paleisti jau nuo rugsėjo 1 dienos,  tačiau dėl užsitęsusių darbų šis terminas buvo nukeltas beveik trim savaitėms.

Prašome vairuotojus būti atidiems bei vadovautis kelio ženklais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA