Policijos pareigūnai dviems penkiolikmetėms išgelbėjo gyvybę | Kas vyksta Kaune

Policijos pareigūnai dviems penkiolikmetėms išgelbėjo gyvybę

Policijos nuotr.

Vakar apie 20.30 val. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK) iš Kauno rajono medikų buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Kulautuvoje, šalia upės, vieta nebuvo tiksliai nurodyta, Kauno link eina dvi penkiolikmetės kaunietės, kurios, norėdamos nusižudyti, išgėrė kažkokių vaistų.

Kauno apskr. VPK budėtojas operatyviai sureagavo į gautą pranešimą ir, pasinaudodamas telekomunikacijų priemonėmis, apytiksliai nustatė vietą, iš kurios buvo skambinta medikams. Merginų paieškoms nusiuntė kelis patrulių ekipažus ir kinologą su šunimi.

Nurodytoje vietoje, šalia Kulautuvos, policijos pareigūnai ieškodami merginų „šukavo” mišką. Paiešką apsunkino ir tai, kad buvo vėlus metas ir greitai sutemo. Miške policijos pareigūnai, pasinaudodami mobiliojo ryšio priemonėmis, skambino į merginų mobiliojo ryšio telefonus ir apie 22.40 val. išgirdę vienos iš merginų turėto telefono skambučio garsus, pagal juos sekė iki vietos, kur itin tankiuose krūmuose ir rado gulinčias penkiolikmetes. Viena iš merginų buvo be sąmonės, kita, į jas radusius pareigūnus, dar reagavo. Pareigūnai ant rankų merginas išnešė iš miško bei perdavė medikams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA