Mokslo metų pradžioje moksleivių saugumui užtikrinti bus organizuojama daugiau specialiųjų priemonių | Kas vyksta Kaune

Mokslo metų pradžioje moksleivių saugumui užtikrinti bus organizuojama daugiau specialiųjų priemonių

Interneto archyvo nuotr.

Kauno apskrities policijai užtikrinti viešąją tvarką prie mokyklų nuo 2012 m. rugsėjo 1 d. iki 2012 m. spalio 31 d. Kaune padės UAB „GRIFS AG“, kurie organizuoja akciją „Saugesnė mokslo metų pradžia“.

Akcijos metu saugos tarnyba iš akcijoje užsiregistravusių mokyklų priims pranešimus apie mokyklų teritorijose esančius nepageidaujamus asmenis, vykdomą viešosios tvarkos pažeidimą, kitus veiksmus, keliančius grėsmę moksleivių ir mokytojų saugumui ir reaguos į tokius skambučius išsiunčiant greitojo reagavimo grupės ekipažą į mokyklos teritoriją suteikti reikiamą pagalbą.

Saugos tarnybos greitojo reagavimo grupės nepilnamečius, pažeidusius viešąją tvarką, vartojusius alkoholinius gėrimus pristatys į Kauno miesto policijos komisariatus.

Kauno apskrities policija primena moksleivių tėvams, kad vaikus būtina įspėti apie alkoholio vartojimo pasekmes.

Policijos pareigūnai kreipiasi į tėvus prašydami ypatingai domėtis ir kontroliuoti moksleivius, kurie dalyvaus įvairiuose susibūrimuose, šventėse, organizuojamose rugsėjį, kad nepilnamečiai nevartotų alkoholinių ir kitų svaigiųjų gėrimų.

Kauno apskrities policija nuo šiandien pradeda organizuoti specialius prevencinius reidus ir kitas priemones, siekiant nustatyti nepilnamečių daromus teisės pažeidimus.

Pareigūnai linki moksleiviams saugių mokslo metų!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA