Prieš LKL sezoną – dviejų stipriausių Lietuvos krepšinio komandų dvikova Kaune | Kas vyksta Kaune

Prieš LKL sezoną – dviejų stipriausių Lietuvos krepšinio komandų dvikova Kaune

Luko Kazakevičiaus nuotr.

Nuo šių metų klubinis Lietuvos krepšinio sezonas prasidės stipriausių Lietuvos komandų Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ dvikova dėl Supertaurės, skelbia zalgiris.lt.

Prieš prasidedant Eurolygos, VTB Vieningosios lygos ir LKL batalijoms stipriausi šalies klubai tarpusavyje sužais dvejas rungtynes. Tokį bendrą susitarimą abiejų klubų vadovybės priėmė atsižvelgdamos į užsienio šalių praktiką.

„Daugelyje Europos šalių krepšinio ir futbolo sezonai prasideda kovomis dėl Supertaurės. Norėjome, kad ši graži tradicija atkeliautų ir į Lietuvą. Nuo šių metų krepšinio mėgėjai galės išvysti dvi papildomas Lietuvos milžinų dvikovas“, – pasakojo „Žalgirio“ klubo komunikacijos direktorius Almantas Kiveris.

Pirmasis komandų susitikimas vyks „Žalgirio“ arenoje rugsėjo 5-ąją. Vilniečiai antrąsias rungtynes galės išvysti rugsėjo 17 dieną. Taurės savininką lems taškų skirtumas per dvejas rungtynes.

Praėjusį sezoną „Žalgiris“ sostinės klubui taip ir liko neįkandamas riešutas – vilniečiai pralaimėjo visas dvikovas, įskaitant ir LKL finalo seriją, kurioje nusileido triuškinančiu rezultatu 0:3.

Informacija apie bilietų prekybą pasirodys penktadienį. Abonementai į šias rungtynes negalios.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA