Futbolo klubas „Kaunas” kviečia į rungtynes (video) | Kas vyksta Kaune

Futbolo klubas „Kaunas” kviečia į rungtynes (video)

fbk-kaunas.lt nuotr.

Futbolo bendruomenės klubas „Kaunas“ savo debiutiniame sezone, kur dalyvauja Lietuvos futbolo federacijos (LFF) III lygoje Kauno apskrities pirmenybėse, įnirtingai grumiasi su labiau patyrusiais varžovais ir artėjant lemiamoms dvikovoms laukia sirgalių palaikymo.

Prieš sekmadienį laukiančią dvikovą su vienais iš pagrindinių konkurentų – „United“ vienuolike, Geltonai Žali nufilmavo įspūdingą klipą, kuriame komandos narys Edgaras Prieskienis ne tik demonstruoja savo įgūdžius, bet ir kviečia visus futbolo mėgėjus atvykti į varžybas ir palaikyti „Kauno“ komandą.

Pats E.Prieskienis teigė, jog prieš kameras stovėjo ne pirmą kartą, o jauduliui tiesiog neliko laiko, nes apie savo rolę klipe sužinojo tik atkeliavęs į treniruotę.

„Jeigu būčiau žinojęs iš anksto, jog teks filmuotis gal ir būčiau jaudinęsis, tačiau apie tai sužinojau tik prieš treniruotę, todėl jaudulio nejutau, nes tam tiesiog nebuvo laiko“, – pasakojo futbolininkas.

Pasak žaidėjo, sirgalių palaikymas šalia aikštės visą komandą „užveda“ ir motyvuoja, nes tampa tarsi 12-u žaidėju.

„Kadangi esame tik mėgėjai, tai mums sirgalių palaikymas yra ypač svarbus, jie tarsi 12-as mūsų komandos žaidėjas. Džiaugiuosi, jog sukūrėme šį vaizdinį kvietimą ir tikiuosi, jog varžybose apsilankys gausus būrys sirgalių“, – apie gerbėjų palaikymo svarbą pasakojo E.Prieskienis.

Nors futbolo bendruomenės klubas „Kaunas“ negali pasigirti rėmėjais ir dideliu biudžetu, tačiau prie sirgalių iniciatyvos atkurti legendinį futbolo klubą prisidėjo ir entuziastai, kurie savanoriškai ir be jokio atlygio sukūrė klipą.

Dominyko Stelmoko ir Tado Sokolovo sukurtas vaizdinis kvietimas pranoko visus ekipos vadovų lūkesčius ir „nušluostė“ nosis kitiems Lietuvos futbolo klubams, mat aktyviu marketingu ir bendravimu su gerbėjais, gali pasigirti vos keletas stipriausių šalies klubų.

Futbolo bendruomenės klubo „Kaunas“ rungtynės su kita laikinosios sostinės ekipa „United“, bus žaidžiamos jau šį sekmadienį, 20:30 val., Nacionalinės futbolo akademijos I-ojoje aikštėje (Aušros g. 42D).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA