Muštynės Kauno savivaldybėje | Kas vyksta Kaune

Muštynės Kauno savivaldybėje

Archyvo nuotr.

Kauno miesto merijoje vėl kilo muštynės. Vienas jų dalyvių prieš kelerius metus minėtas dėl panašaus konflikto savivaldybėje.

Kaip skelbia lzinios.lt, darbo savaitė merijoje vakar prasidėjo aptarinėjant praėjusį penktadienį tarp savivaldybės administracijos Transporto poskyrio vyresniojo specialisto Viliaus Matekonio ir Sanitarijos inspekcijos inspektoriaus Vytauto Giedraičio kilusį konfliktą.

Administracijos direktorius Dainius Ratkelis penktadienį prieš pietus savo kabinete sulaukė V.Giedraičio. Inspektorius pranešė dėl patirto sužalojimo turįs anksčiau išvykti iš darbovietės. V.Giedraitis pasakojo užsukęs į V.Matekonio kabinetą aptarti su darbu susijusio klausimo, o šis trenkęs jam per sprandą ir kaklą. Blogai pasijutęs merijos valdininkas nutarė kreiptis į medikus. Kodėl kilo konfliktas, V.Giedraitis administracijos direktoriui neatskleidė. D.Ratkelis pabrėžė pradėsiąs tarnybinį patikrinimą tik tuomet, kai gausiąs inspektoriaus rašytinį prašymą ir medikų dokumentus. Į teisėsaugininkus dėl V.Matekonio elgesio galėtų kreiptis pats V.Giedraitis.

„Sprendžiant iš to, kad V.Giedraitis šiandien nepasirodė darbe, jis patyrė rimtą sužalojimą”, – svarstė LŽ kalbintas administracijos direktorius D.Ratkelis.

Transporto poskyrio vedėjas Vytautas Valenta prisipažino girdėjęs apie jo pavaldinio V.Matekonio kabinete įvykusį konfliktą, bet tikino nieko negalintis komentuoti, mat incidento nematęs. Nuo bet kokių komentarų susilaikė ir pats V.Matekonis.

Buvusios Kauno tarybos narės Jūratės Matekonienės sūnus V.Matekonis į konfliktus merijoje įsivelia ne pirmą kartą. Prieš dvejus metus jis susipliekė su buvusiu savivaldybės vairuotoju Kęstučiu Keturakiu.

Pareiškimą Centro policijos komisariatui tuomet parašęs K.Keturakis nurodė, kad V.Matekonis jį išplūdo necenzūriniais žodžiais, suplėšė švarką, kartą kumščiu trenkė į šoną. Valdininkui buvo pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Kuo baigėsi šis tyrimas, LŽ dėl pareigūnų vasaros atostogų sužinoti nepavyko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA