Per jaunimo muzikos festivalį Palangoje sulaikyti 3 kanapes rūkę Kauno rajono gyventojai (video) | Kas vyksta Kaune

Per jaunimo muzikos festivalį Palangoje sulaikyti 3 kanapes rūkę Kauno rajono gyventojai (video)

Organizatorių nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) struktūriniai padaliniai suaktyvino operatyvinius ir ikiteisminio tyrimo veiksmus, užkardant ir tiriant padarytas, rengiamas bei daromas nusikalstamas veikas vasaros sezono metu kurortinėse Klaipėdos apskrities vietovėse.

Palangos paplūdimyje vykusiame šokių muzikos renginyje „Labas Festas 2012″ buvo sulaikyti trys Kauno rajono gyventojai. Pas juos policijos pareigūnai aptiko narkotinės medžiagos – kanapių ir jų dalių. „Rūkoriams” už narkotinių medžiagų vartojimą buvo surašyti protokolai bei pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Už narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimą įstatymas numato baudą iki 500 Lt. LR baudžiamojo kodekso 259 str. 2 d. už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis nedideliais kiekiais numato viešuosius darbus arba laisvės apribojimą, arba baudą, arba areštą.

Klaipėdos apskrities VPK struktūriniai padaliniai bei į pajūrį komandiruoti kitų apskričių policijos pareigūnai ir toliau tęs kompleksinius nusikalstamų veikų atskleidimo, viešosios tvarkos užtikrinimo veiksmus kurortinėse apskrities vietovėse, ypač jose vykstančių masinių renginių metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA