Pradėta remontuoti Panerių gatvė | Kas vyksta Kaune

Pradėta remontuoti Panerių gatvė

Bing maps nuotr.

Įsibėgėjus vasarai, įsibėgėjo ir Kaune vykdomi ištisinio gatvių remonto darbai. Vos baigę tiesti naują asfalto dangą vienoje gatvėje, kelininkai iškart griebiasi darbų kitur. Šiuo metu intensyviausi darbai vyksta Radvilėnų pl., Parodos g., Panerių g. ir A. Juozapavičiaus pr.

Praėjusią savaitę atnaujinus automobilių eismą J. Basanavičiaus al., kur atkarpoje tarp Radvilėnų pl. ir Taikos pr. buvo paklota nauja ištisinė asfalto danga ir pakeisti gatvės bortai, kelininkai ėmėsi Radvilėnų pl. remonto. Nuo šios savaitės pradžios Radvilėnų pl. atkarpoje tarp K. Petrausko g. ir J. Basanavičiaus g. pradėtas ištisinis kelio dangos remontas. Dėl šių darbų šioje gatvės vietoje buvo uždarytas automobilių eismas.

Pasirengiamieji darbai jau pradėti ir Radvilėnų pl. atkarpoje tarp J. Basanavičiaus ir A. Baranausko g. Šiuo metu bendrovė „Kauno vandenys” atlieka įvadų perklojimo darbus. Ištisinės asfalto dangos tiesimo darbai šioje gatvėje bus pradėti liepos 16 d. Kelininkai paklos naują asfaltbetonio dangą, prie bažnyčios ir mokyklos sustiprins gatvės pagrindą ir įrengs vietas automobiliams sustoti.

Šiuo metu paruošiamieji darbai pradėti Panerių gatvės atkarpoje tarp Demokratų g. ir Aukuro g. Čia bendrovės „Kauno tiltai” darbininkai tvarko šaligatvius, keičia bortus. Pėsčiųjų patogumui kelininkai perėjoje įrengs pažemintus šaligatvio bortus. Vėliau uždarius eismą, bus klojama ištisinė gatvės danga, iš pagrindų tvarkoma Panerių g. ir Demokratų g. sankryžos danga, išasfaltuotos įvažos į kiemus.

Šiais metais planuojama baigti ir Jurbarko g. remonto darbus. Pirmieji čia darbus pradės bendrovės „Kauno vandenys” darbininkai. Pakeitus vamzdynus, kelininkai gatvėje paklos ištisinę asfalto ir šaligatvių dangą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA