Lietuvos policija linki saugių Joninių | Kas vyksta Kaune

Lietuvos policija linki saugių Joninių

Aliaus Koroliovo nuotr.

Artėjančiam Joninių savaitgaliui intensyviai ruošiasi ir šalies policija. Kadangi visoje šalyje šį šventinį savaitgalį, birželio 22-24 dienomis, vyks įvairūs renginiai, policijos pareigūnai prižiūrės viešąją tvarką, rūpinsis eismo saugumu, sieks užkardyti galimus teisės pažeidimus. Bus sustiprintas viešasis ir ne viešasis patruliavimas žmonių susibūrimo vietose.

Ypatingas dėmesys bus kreipiamas į masinių susibūrimų ir šventinių renginių organizavimo vietas, jose esančius neblaivius, apsvaigusius, nepilnamečius asmenis.

Siekiant, kad būtų išvengta skaudžių eismo įvykių, visoje šalyje taip pat bus organizuojamos prevencinės priemonės, skirtos transporto priemonių vairuotojų blaivumui, apsvaigimui nuo narkotikų ar kitų psichiką veikiančių medžiagų tikrinti.

Visų žmonių prašome laikytis elementariausių saugumo reikalavimų: būkite matomi tamsoje, užsisekite atšvaitą, o išlipę iš automobilio, užsidėkite šviesą atspindinčią liemenę.

Ilgąjį savaitgalį išvykstantiems iš namų patariame pasirūpinti savo turto saugumu: išvažiuodami iš namų juos užrakinkite, įjunkite apsaugos priemones, paprašykite kaimynų, kad prižiūrėtų Jūsų būstą.

Taip pat prašome žmonių būti atidiems tiek gatvėje, tiek visuomeniniame transporte ar žmonių susibūrimo vietose, saugoti rankines, mobiliuosius telefonus, kitus vertingus daiktus. Nevartokite alkoholio viešojoje vietoje!

Taip pat prašome gyventojų netoleruoti daromų teisės pažeidimų ar nusikaltimų bei operatyviai pranešti policijos pareigūnams, pastebėjus galimus teisės pažeidimus, prašome skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Lietuvos policija linki saugių švenčių!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA