Beatboxo meistrai „Dub FX” šeštadienio naktį Kaune užkūrė sauną (video) | Kas vyksta Kaune

Beatboxo meistrai „Dub FX” šeštadienio naktį Kaune užkūrė sauną (video)

Dub FX Facebook puslapio nuotr.

Vakar Kaune, gerokai po vidurnakčio, kelių tūkstančių, daugiausiai jaunų žmonių auditorijai, „Gargaro” scenoje pasirodė Lietuvoje itin šiltai sutinkamas „Dub FX” kolektyvas, kuris miestiečiams padovanojo įspūdingą 2 valandų šou.

Nors dar belaukiant koncerto dėl itin didelio žmonių kiekio „Gargaro” patalpose ėmė trūkti oro, tačiau žmonės kantriai laukė savo dievuko, o jam pasirodžius scenoje, buvo užkurta tikra pirtis. Nebuvusiems pateikiame dalį koncerto vaizdo įrašo.

 

Apie DUB FX

Gatvėje karjerą pradėjęs talentas, į kurio koncertus seniai nebetelpa visi norintys, grįžo į Lietuvą. Kauno „Gargaro“ bei K.U.B Collective komandos didžiuojasi vakar fabriko scenoje pristačiusį vienintelį tokį, su niekuo nesupainiojamą beatbox meistrą Dub FX.

Efektų blokas, fantazija ir „nuosavas“ balsas – tokia paprasta formulė gatvės muzikantui, kurio pase įrašytas vardas Benjamin Stanford, padėjo vos per keletą metų tapti visame pasaulyje laukiamu, didžiausias koncertų sales užpildančiu ir milijonais peržiūras internete skaičiuojančiu atlikėju. Mūsų šalyje Dub Fx lankėsi jau kelis kartus – 2009-aisiais, kai buvo kylanti pogrindžio žvaigždė, ir net dukart pernai, savo palaikytojų armiją jau gerokai išauginęs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA