Savaitgalį sporto halėje ir arenoje – krepšininkų pasirengimo etapas Kaune | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį sporto halėje ir arenoje – krepšininkų pasirengimo etapas Kaune

Vytauto Laučio nuotr.

Aštuntą dešimtmetį skaičiuojanti Kauno sporto halė šią savaitę dar kartą priima aukščiausio lygio krepšinio žvaigždes.

Į Kauno sporto halę ketvirtadienio vakarą susirinkę žiūrovai išvydo kelialapio į trečias olimpines žaidynes siekiančią ryškiausią Rusijos rinktinės žvaigždę Andrejų Kirilenką, NBA klubo „Denver Nuggets“ aukštaūgį Timofejų Mozgovą, taip pat Maskvos CSKA lyderius Viktorą Chriapą, Alekseją Švedą bei svarbiausius Maskvos srities „Chimki“ žaidėjus Sergejų Monią ir Vitalijų Fridzoną.

„Džiaugiamės, kad ryškiausios Europos krepšinio žvaigždės grįžta į Kauno sporto halę. Duris atvėrus „Žalgirio“ arenai Eurolygos varžybos vyksta joje, tačiau pas mus praėjusį sezoną Europos taurės turnyro rungtynes žaidė Prienų „Rūdupis“, dabar rungtyniauja ir Lietuvos moterų rinktinė. Žinoma, tokio kalibro žvaigždžių kaip A. Kirilenka sporto halėje nematėme jau senokai, todėl džiaugiamės, kad vis dar galime priimti aukščiausio lygio rungtynes“, – sakė S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro direktorius Vytas Snarskis.

Šeštadienį 19.30 val. Rusijos krepšininkai sporto halėje išmėgins jėgas su Graikijos nacionaline komanda. Pasirengimą olimpiniam atrankos turnyrui tęsianti šios šalies rinktinė sekmadienį 19.30 val. „Žalgirio“ arenoje susikaus su Lietuvos rinktine.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA