Penktadienio vakaras „Fluxus Ministerijoje” su BJELLE | Kas vyksta Kaune

Penktadienio vakaras „Fluxus Ministerijoje” su BJELLE

Organizatorių nuotr.

BalconyTv prisistatymo vakaras su jaunais ir talentingais atlikėjais. Nors Kaune BalconyTv jau nuo šio pavasario, tačiau dar neturėjo progos tinkamai prisistatyti savo gerbėjams. O ar yra tam tinkamesnis laikas nei pati vasaros pradžia?

Šį savaitgalį BalconyTv Kaunas pristatys koncertą Fluxus Ministerijoje „Music on the Ledge”. Visi, kuriems pabodo kasdieniškas popsas, kviečiami pasiklausyti smagios ir geros muzikos jau šį penktadienį. Visų susirinkusiųjų ausis džiugins jau daugelio pamėgtos atlikėjos Bjelle dainos. Įdomia indie muzikos gama koncertą paįvairins grupė ReedNoBrass,o ne ką prastesnį pasirodymą žada ir jazz atlikėjai Movo. Gerą vakaro pabaigą garantuos jaunų, perspektyvių Dj trijulė.

Koncerto sudėtis išties neeilinė. Įprastai klausytojų ausis stengiamasi užpildyti pigios, banalios muzikos garsais, tačiau šį kartą kauniečiai kviečiami į tikrai talentingų grupių pasirodymą. Vakaro metu skambėsiančios dainos yra pačių atlikėjų kūrybos rezultatas. Tad visi, kuriems norisi gaivos ir orginalumo besitęsiančiame vasaros konertų maratone, yra kviečiami apsilankyti Music on the Ledge.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA