Miestiečiai, pažabokime taksi gaujų savivalę! | Kas vyksta Kaune

Miestiečiai, pažabokime taksi gaujų savivalę!

Vytauto Laučio nuotr.

Dėmesio tiems, kas naudojatės taksi paslaugomis: taupykite savo pinigus, nevažiuokite su taksi stovinčiu gatvėje, o ypač taksi prie karo muziejaus (Audi 100 universalas, Audi 100 sedanas, BMW728, Žydras ir juodas Volkswagen Passat). Šie taksi vairuotojai yra subūrę gaują ir galvoja, kad išsipirko žemę prie Karo muziejaus, todėl veža klientus be eilės. Turime neįgalų transporto skyrių, policiją, bet mes tai juk įgalūs ir galime kažką padaryti. Tokiems žmonėms ir paslaugų tiekėjams, kurie buria gaujas mūsų mieste ne vieta, o mūsų pareiga tokius pastatyti į vietą 🙂

Ši informacija skelbta 15min dienraštyje ir portale jau 2009 metais, įvardinta įmonės, kurios tai daro, kalbinti jų direktoriai, transporto skyriaus vedėjas, bet situacija nė kiek nepasikeitusi. Ką tai reiškia? Mano subjektyvia nuomone reiškia, kad turime neįgalų transporto skyrių, išlaikomą mokesčių mokėtojų pinigais.

Tai tik vienas iš miesto skaudulių, bet visi kartu mes galime padaryti Kauną šviesesnį ir laisvą nuo tokių gaujų bei įvykių.

Pridedu nuorodą į 2009-iais publikuotą 15min straipsnį.

Tik problemų viešinimas gali atvesti prie jų sprendimo.

DALINKITĖS ŠIA INFO SU DRAUGAIS!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA