Krepšinio aikštelėje susikaus Kauno ir Vilniaus politikai | Kas vyksta Kaune

Krepšinio aikštelėje susikaus Kauno ir Vilniaus politikai

Šį sekmadienį, birželio 3 d., Kauno sporto halėje vėl karaliaus krepšinis. Ketvirtąkart vyksiančiame „Dipolio krepšinio turnyre 2012“ susirems Kauno ir Vilniaus krepšinio lygų čempionai bei miestų politikai ir savivaldybių darbuotojai. Aistringas dvikovas žiūrovai galės stebėti nemokamai.

Aikštelėje savo taiklumą išbandys šešios C, B, ir A lygų komandos, savo miestuose iškovojusios pirmąsias vietas. Krepšinio aikštelėje susikaus ir Kauno miesto bei Vilniaus miesto savivaldybių komandos, kuriose rungtyniaus didžiųjų miestų vadovai, politikai, savivaldybių tarnautojai.

Turnyrą organizuojančios Kauno ir Vilniaus krepšinio lygos tikisi, kad „Dipolio krepšinio turnyras“ paskatins dviejų miestų vadovus ir politikus bendrauti ne tik krepšinio aikštelėje.

„Pernai pajėgesnė buvo Vilniaus savivaldybės komanda, tad tikimės, kad šiemet pavyks atsirevanšuoti“, – tvirtino vienas Kauno savivaldybės komandos narių, Kūno kultūros ir sporto skyriaus vyriausiasis specialistas Mindaugas Radzevičius.

Šį sekmadienį į Kauno sporto halės aikštelę taip pat išbėgs Kauno komandos kapitonas meras Andrius Kupčinskas, Tarybos narys Marijus Panceris, Administracijos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Skilandis, mero patarėjas Tomas Grigalevičius, Informacinių technologijų skyriaus vedėjas Vytautas Augonis ir kt.

Turnyro programa:
10.00 BC „Sporto fėja“ – „ACO – Venipak“
11.30 „Sporto manija & Ekodora“ – „Brazylija – Ego Forte“
13.00 Kauno mieto savivaldybė – Vilniaus miesto savivaldybė
14.30 „Banga“ – Leidykla „Šiaurės Lietuva“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA