Kurios gatvės lopomos šią savaitę? | Kas vyksta Kaune

Kurios gatvės lopomos šią savaitę?

Kaunas.lt nuotr.

Kaip skelbia savivaldybė, šiandien planuojama baigti penktadienį pradėtus remonto darbus Vaišvydavos g. ir Raudonojo Kryžiaus g. Darbai artimiausiomis dienomis bus tęsiami ir Karaliaus Mindaugo pr.

Šią savaitę duobės bus taip lopomos Gričiupio seniūnijoje. Penktadienį čia buvo tvarkoma Ryšių g., artimiausiomis dienomis darbai vyks Pašilės g. bei Varpo g. Pradėti darbai tęsiami ir Eiguliuose, Jonavos g., bei Centro seniūnijoje, V. Krėvės prospekto žiede ties Birželio 23-iosios g. Kelininkai vairuotojus perspėja, jog dėl remonto darbų šioje atkarpoje gali susidaryti spūstys.

Šiuo metu gatves tvarko trys bendrovės: „Kauno keliai”, „Kamesta” ir „Fegda”. Atliktus darbus prižiūri ir vertina bendrovės „Laboratorinių tyrimų bandymo centras” specialistai. Pasak Miesto tvarkymo skyriaus atstovų, visose bendrovėse dirbantys kelininkai raginami esant geram orui nedelsti ir išasfaltuoti išfrezuotas duobes, kad subjurus orui jos nekeltų avarinių situacijų bei papildomų rūpesčių vairuotojams.

Praeitą savaitę buvo tvarkomos Studentų g., Saulės g., Vaidoto g., Piliakalnio g., H. ir O. Minkovskių g. Duobių lopymo darbai taip pat buvo atliekami E. Ožeškienės g., K. Donelaičio g., Pramonės pr., Savanorių pr., Veiverių g., Birštono g., Gimnazijos g., Šv. Gertrūdos, Šauklių g., Draugystės g.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA